Hirdetés

Visszakapták a pofont a debreceniek

2017.02.15. 20:54

Visszakapták a pofont a debreceniek
Bertáéknak semmi sem jött össze (Fotó: Cívishír)

A Brassó egyenlített, és a következő két meccsen házigazda lesz.

Hirdetés

A szép keddi győzelem után csúnya vereséget szenvedett a Debreceni Hoki Klub a Brassótól az egyik fél négy győzelméig tartó MOL Liga-negyeddöntőben. A hajdúságiaknak egyszerűen semmi sem jött össze pedig megkapták a lehetőséget a sorstól, a brassóiaktól és a semleges, szlovák játékvezetőktől is.

A DHK négy (!) kettős emberelőnyt hagyott kihasználatlanul. A Brassó legjobbja Tőke Zoltán kapus volt, aki korábban a Debrecent is szolgálta. Nem marasztalták, most pedig büntetett.

Az egyik fél négy győzelméig tartó párharc állása: 1-1

A következő két mérkőzést Brassóban rendezik.

MOL Liga, negyeddöntő, 2. mérkőzés:
Debreceni HK-Corona Brasov (romániai) 2-5 (0-3, 1-1, 1-1)
Debrecen, 500 néző, vezette: Rudolf, Branislav, Váczi, Muzsik.
DHK: Gyenes, Varga A., Dudas - Szagyikov, Bezrukov - Hetényi, Berta – Schultz 1, Brown, Hári – Piszkunov (1), Koszurov, Vaszjunyin 1 – Németh A., Godó, Molnár D. – Győrfy, Vincze P. Edző: Jason Morgan.
Brassó: TŐKE, FILIP 1 (2), Nagy I. – Bors, Clarke (1) – Imecs, Nagy Cs. – MCDONALD 1 (1), McGregor (2), Klempa (1) – Molnár Zs. (1), MIHÁLY Á. 1 (1), GLIGA 2 – Tranca, Zsók, Zabludovszkij – Bíró O., Fodor, Péter, Bíró M. Edző: Martin Lacroix.
Kiállítások: 14, illetve 18 perc.

Mesterszemmel

Jason Morgan: - El kell ismerni, hogy az ellenfél a játék minden elemében felülmúlt bennünket, így eleve nem lehetett esélyünk a győzelemre. Frusztráltan, sok hibával játszottunk, számomra egyelőre teljesen érthetetlen módon. Nem történt tragédia, de jobb lett volna 2-0-lal utazni Brassóba, ahol nagyon nehéz meccsek várnak ránk.
Martin Lacroix: - Nagyon boldog vagyok, hogy a tegnapi vereségre csattanós választ tudtunk adni. Teljesen más szellemben hokiztunk, felvállaltuk a sok ütközést, aminek persze az volt a következménye, hogy sokszor kerültünk emberhátrányba, de remekül öltük a debreceni emberelőnyös helyzeteit, és Tőke kapus is nagyszerű teljesítményt nyújtott. Hosszú párharcra számítok, valami azt súgja nekem, hogy a hetedik meccs fog dönteni.

DHKMol-liga

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés