Debrecen-Újpest: vérbeli rangadó következik

2017.01.03. 15:42

Debrecen-Újpest: vérbeli rangadó következik

A tét a legjobb négy közé jutás.

Hirdetés

Az elődöntőbe jutás szempontjából nagyon fontos mérkőzést játszik a DHK felnőtt csapata szerdán este a Magyar Kupában. A hajdúsági legénység öt fordulót követően 12 szerzett ponttal a 2. helyet foglalja el a tabellán, egy ponttal a listavezető DVTK mögött. Az első négy hely megszerzéséért igen nagy a tülekedés, matematikailag nem csupán a hétközi ellenfélnek, az UTE-nak vannak esélyei, de a MAC, a Ferencváros is odaérhetnek a folytatásra.

A debreceni brigádnak rendes játékidőben kell győznie ahhoz, hogy nyugodtan várhassa az utolsó selejtező kört, amikor is a Jegesmedvék csapatával kerül össze. Kétpontos meccs esetén sincs nagy gond a továbbjutással, baj akkor várható, ha csak egy pontot kasszíroz a csapat.

Nincs mese, győzni kell tehát a rendes játékidőben, ám ez roppant nehéz feladat. Az UTE jelenleg vezeti a MOL Ligát, ráadásul jó szériában van. A debreceni alakulat azonban bebizonyította már, hogy bárkit képes legyőzni a MOL Ligában és a Magyar Kupában, amennyiben a játékosai 60 percen át keményen koncentrálnak.

Minden bizonnyal kiélezett, nagy csatára, izgalmas mérkőzésre számíthatnak a szurkolók, akik a biztatásukkal roppant sokat segíthetnek a kedvenceknek.

Magyar Kupa, selejtező
Debreceni HK-Újpest
Január 4., szerda, 18 óra
Derék utcai jégcsarnok

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés