Készülj a nagy debreceni macidobálásra!

CH

2016.12.02. 13:27

Készülj a nagy debreceni macidobálásra!
A DHK közönsége általában kitesz magáért (Fotó: CH)

Sört vagy forró csokit kapsz érte.

Hirdetés

Macidobálással hirdet jótékonysági akciót a Debreceni Hoki Klub. A MOL Ligában szereplő hajdúsági csapatnak december 9-én, szombaton a címvédő és listavezető Miskolc lesz a vendége, és ezen a jeles találkozón az első debreceni gólnál repülhetnek a plüssállatok a jégre. Reméljük, lesz hazai gól! Legutóbb 2-0-ra verte a címvédőt a debreceni gárda!

A DHK megjutalmazza a jótékony szurkolóit.

A felnőtt belépő mellé egy doboz Borsodi sör, a gyerek belépő mellé pedig egy forró csoki jár, feltéve ha az illető felnőtt vagy gyerek plüssjátékkal érkezik a meccsre.

Az összegyűlt játékokat a Magyar Református Szeretetszolgálatnak ajánlják fel, s ezeket december 18-án osztják ki.

A plüssfigurákon túl egyéb kifogástalan állapotban lévő megunt vagy kinőtt játékokat, mesekönyveket is várnak, melyek leadhatók a Debreceni Jégcsarnokban található sportboltban december 17-ig!

Belépőárak:
Felnőtt jegy:
1.000.-Ft (plüssjátékkal érkezve ajándék Borsodi sör)
Gyerek jegy: 800.-Ft (plüssjátékkal érkezve ajándék forró csoki)
A klubkártyával rendelkező szurkolók és a Debreceni Egyetem hallgatói számára a belépőjegy árából 50 százalék kedvezményt biztosítanak, illetve a "Díjazzuk a hűséged!" promóció által nyújtott kedvezmény erre a mérkőzésre is érvényes!

A macidobás (Teddy bear toss) az amerikai profiligában (NHL) terjedt el. A közönség plüssfigurákkal segít, a játékosok pedig a zsebükbe nyúlnak és jelentős adományokkal járulnak hozzá a beteg gyerekek kórházi ellátásához.

jégkoronghoki

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés