Hirdetés

Receptmustra a Cívishírrel: tószt torta

civishir.hu

2011.12.10. 12:32

Receptmustra a Cívishírrel: tószt torta

Debrecen – Ez igen! Ez újítás! Az a torta, amiben szalámi van, már pusztán hallás után is a kedvencünkké vált! Nyerjen Ön is karácsonyi ajándékot receptjével!

Hirdetés

Tószt torta

Hozzávalók:
1 csomag tószt kenyér
4 dl tejföl
2 dl majonéz
3-4 db csemege uborka
15 dkg gépsonka
15dkg Pick szalámi
5 db főtt tojás
2 ek ketchup
15 dkg reszelt Trappista sajt
csipet só

Keverjük össze a tejfölt a majonézt, kevés sót, a lereszelt tojások sárgájával. Ebből a szószból egy tálba tesszük a negyedét és belekeverjük a vékony csíkokra vágott gépsonkát és a szintén apró csíkokra vágott uborkát. Egy tálcára helyezzük a kenyér szeleteknek körülbelül a negyedét, de legyen téglalap vagy négyzet formájú. Ezt megkenjük a sonkás szósszal, majd rárakunk a tószt kenyérből egy következő sort. A massza második negyedébe keverjük a reszelt sajtot a tojások fehérjét (szintén apróra reszelve) és a ketchupöt. Ezzel kenjük meg a tortát. A következő negyed szószba keverjük a Pick szalámit vékony csíkokra vágva. Újabb réteg kenyér következik és a szalámis szósz, végül még egy sor kenyér. Befejezésül a maradék szósszal is bevonjuk és tetszés szerint díszítjük uborkával, és kevés színes paprikával megmintázva. Jó étvágyat! Kellemes ünnepeket kívánok!

Huszár Marianna, Debrecen

Küldjön Ön is receptet december 20-ig a következő címre: szerkesztoseg@civishir.hu

Ajándékok

• 10 ezer forint értékű ajándékcsomag az Eszti Parfüméria jóvoltából. (Eszti Parfüméria, Debrecen, Piac u. 39.)
• 26 ezer 900 forint értékű 1 havi ingyenes tagság a Curves női fitneszterembe. Korlátlan felhasználhatóság, alkalmanként 30 perces edzés. Tartalmazza a fittségi állapot felmérést, személyi edzőt és a szolgáltatási díjat. (Curves, Debrecen, Csapó u. 30., (Fórum, P3)
• 20 szeletes kívánságtorta a Vajas cukrászda felajánlásával (Vajas Cukrászda, Debrecen, Gábor Áron u. 73., 52/445-428)
• 60 perces bérlet a Sunland Szolárium jóvoltából (Debrecen, Bem tér 10.)
• Könyvcsomag – a Cívishír ajándéka

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés