Hirdetés

Receptmustra a Cívishírrel: sörben sült csirkecomb

civishir.hu

2011.12.15. 09:32

Receptmustra a Cívishírrel: sörben sült csirkecomb
(A kép illusztráció: konnyenerthetokonyha.blogspot.com)

Debrecen – Álljon néhány lábai nélkül is boldog madár, egy kis alkohollal részegítve! Még öt napig várjuk a recepteket, aztán karácsonyi ajándékokat adunk a konyha ördögeinek! Nyerjen Ön is receptjével!

Hirdetés

Tisztelt Receptmustrálók! Az egész, nagy csirkecombokat megtisztítom, hideg vízzel jól átmosom, lecsöpögtetem. Besózom, borssal is megszóróm, aztán szárnyas fűszerkeveréket teszek rá. Én egy jókora jénaiba fektetem őket, mehet egymásra is, de tepsibe is lehet tenni. Két húsleveskockát elmorzsolok, kevés vízben feloldom, meglocsolgatom vele a combokat, majd annyi deci sörrel öntöm fel, ahány darab a csirkecomb. Lefedem a jénai tetejével vagy fóliával. Forró sütőben fél óra múlva veszem le a takarást róla, majd pirulni hagyom. Forgatom a csirkecombokat. Szaftossá, ízletessé válik a sörtől a hús. Nálunk a gyerekeknek sem lett tőle semmi baja :) Magas hőfokon szerintem elillan az alkohol (nagy része).

Üdvözlettel: Győri Ferencné (Heni), Debrecen

Küldjön Ön is receptet december 20-ig a következő címre: szerkesztoseg@civishir.hu

Ajándékok

• 10 ezer forint értékű ajándékcsomag az Eszti Parfüméria jóvoltából. (Eszti Parfüméria, Debrecen, Piac u. 39.)
• 26 ezer 900 forint értékű 1 havi ingyenes tagság a Curves női fitneszterembe. Korlátlan felhasználhatóság, alkalmanként 30 perces edzés. Tartalmazza a fittségi állapot felmérést, személyi edzőt és a szolgáltatási díjat. (Curves, Debrecen, Csapó u. 30., (Fórum, P3)
• 20 szeletes kívánságtorta a Vajas cukrászda felajánlásával (Vajas Cukrászda, Debrecen, Gábor Áron u. 73., 52/445-428)
• 60 perces bérlet a Sunland Szolárium jóvoltából (Debrecen, Bem tér 10.)
• Könyvcsomag – a Cívishír ajándéka

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés