Három hajdú-bihari gyönyörűség versenyben!
Március 31-ig lehet szavazni az Unilever Food Solutions Hungary versenyében részt vevő ételekre a Facebookon – méghozzá nagyon egyszerűen, lájkokkal. A megmérettetés egyetlen feltétele volt, hogy az étel receptjében szerepeljen két Knorr-termék közül az egyik.
A fenti, nyitóképen:
Érlelt vesepecsenye tönk roséra puhítva, vörös pestós édesburgonya trióval, málna vinaigrette-es ruccola salátával és bouillon-nal redukált saját levével tálalva.
Készítette: Oláh Zoltán, Takács Attila, Gyurján Zsolt - Hotel Medián***, Hajdúnánás
SZAVAZOK!
Citrusos Knorr pácban suvidált jércemell rozmaringos burgonyapürével carotta habbal
Készítette: Antal Gergő, Hotel Atlantis****superior, Hajdúszoboszló
SZAVAZOK!
Rozé kacsamell, air bag bundás saját mája, roppanós tök, lilakáposzta püré, shimeji gomba, camembert chips, lágy fürj tojás, kacsa jus.
Készítette: Breitenbach Attila - The Flat Bisztró, Debrecen
SZAVAZOK!