Hirdetés

Ide süss! Pásztorhajdina

civishir.hu

2016.09.04. 12:05

Ide süss! Pásztorhajdina

Enni? Hát azt nagyon szeretünk. A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!

Hirdetés

Hozzávalók

17 dkg hajdina
2 kisebb paprika (2 kisebb)
2 kisebb paradicsom (2 kisebb)
20 dkg kolbász (kb. 6-8 vékony karika, füstölt)
krumpli
10-20 dkg füstölt szalonna (füstölt)
pici felaprózott hagyma
só, 1-2 kiskanál piros fűszerpaprika
pici víz

Elkészítése: A felkockázott szalonnát és kolbászt zsírjára pirítom, majd hozzáadom a felaprózott hagymát, amit megdinsztelek benne. Teszek még bele felkockázott paprikát és paradicsomot, tehát egy lecsós alapot készítek. Ehhez hozzáteszem a felkockázott krumplit és a megmosott hajdinát, majd megszórom piros fűszerpaprikával és sóval ízesítem. Főzés közben kevés vizet is adhatunk hozzá, ha a zöldségek nem eresztenek elég levet. Az egészet fedő alatt puhára párolom.

Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva

http://izutazas.blogspot.hu/

recept

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés



Hirdetés



Hirdetés