Keddi ajánlat: Csirkecombfilé ropogós chilibundában, rizibizivel

civishir.hu

2016.08.23. 08:10

Keddi ajánlat: Csirkecombfilé ropogós chilibundában, rizibizivel

Szárnyak palacsintatésztában.

Hirdetés

A bundás csirkeszárny az egyik kedvencünk. Palacsintatésztát keverünk, amit egy darabig a hűtőben pihentetünk. A szárnyak végét levágjuk, a megtisztított szárnyakat lisztbe, majd a hűtőből kivett masszába forgatjuk. Ezt követően a forró olajban aranybarnára sütjük, és mártogatóssal már fogyaszthatjuk is. 

Dominus Étterem 
300 fős nemzetközi konyhás a' la carte étterem, az Alföldre és Debrecenre jellemző specialitásokkal. Hotel Divinus*****
Debrecen, Nagyerdei krt. 1.
Telefon: 52/510-900
Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 7 órától 23 óráig.
hotel divinusdominus étteremnapi ajánlat

Hirdetés



Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés