Hétfői ajánlat: őzfilé almás csicsókamártással medvehagymás rösztivel

civishir.hu

2016.08.22. 08:32

Hétfői ajánlat: őzfilé almás csicsókamártással medvehagymás rösztivel

Bátran a csicsókával!

Hirdetés

Kezd ismét a gasztronómiába visszaszivárogni a csicsóka. Ez a rendkívül egészséges, a burgonyára hasonlító növény sokféle módon elkészíthető. Most egy mártást ismertetek ,mely remek lehet sültekhez, párolt marhához. 200 gramm csicsókát, 200 gramm almát meghámozunk, kockára vágjuk és külön-külön teljesen puhára főzzük. Levéből kivéve mindkettőt turmixoljuk, majd egy lábosba téve kis lángon, folyamatos kevergetés közben felfőzzük, miközben 50 gramm hideg vajat apránként hozzáadagolunk. 1deci fehérbort belecsepegtetünk; amikor mártásunk kiforrt, ízlés szerint sóval, cukorral kevés citromlével ízesítjük. 

hotel divinusdominus étteremnapi ajánlat

Hirdetés



Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés