Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életetek legszebb pillanatai képekkel elmesélve

civishir.hu | 2024. 04. 25. | 14:32:04
XXX
Életetek legszebb pillanatai képekkel elmesélve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyakran hallani, hogy a gyerekek egy szempillantás alatt felnőnek és a ma még a pocakban megbújó magzat vagy a karunkban csendesen pihenő baba, esetleg a fecsegő tipegő hamar lázadó kamasszá válik, aki már inkább a barátaival lógna, mint a szülőkkel.

A Let It Fly Studio csomagajánlatai, kismama, újszülött és családi fotózásai örökre szóló emléket állítanak egy-egy jól elkapott pillanatnak. Ezek a képek hosszú évek múltán valóságos kincsek lesznek, melyeket nagy nosztalgiázások közepette nézhetünk családi körben.

Kismama fotózás

Onnantól kezdve, hogy a terhességi teszten megjelenik a két csík, egy elképesztő utazás veszi kezdetét, mely egy életen át tart. 

A kismama fotózás nem csupán arról szól, hogy megörökítjük a gömbölyödő pocakot, hanem a különleges kötelékről is, mely már a születés előtt létrejön anya és gyermeke között. A fotózáson természetesen részt vehet az apuka is, aki tovább emeli a képek hangulatát. Ezek a felvételek lehetnek az első bizonyítékai, hogy a nő és férfi hamarosan anya és apa lesz.

A kismama fotózást érdemes a 6-7. hónapra időzíteni, amikor már szembetűnő a pocak mérete, azonban még viszonylag könnyen mozogsz és nem nehezíti a helyzeted a fáradtság, vizesedés és egyéb problémák. Cél, hogy élvezni tudjátok a kispapával a fotózás minden pillanatát.

Újszülött fotózás

Az éjszakai felkelések és állandó készenlét időszakában nagyon nehéz elhinni, hogy egyszer ennek az időszaknak vége lesz, azonban valóban így van. Eljön az az idő, amikor a kicsi már nagylány vagy nagyfiú lesz és nosztalgiázva gondolunk vissza azokra az időkre, amikor még kicsi volt. Az újszülött fotózáson készült képek megőrzik a születés utáni időszak semmihez sem hasonlítható, különleges hangulatát.

A képeket érdemes lehetőleg a pici világra jöttét követő 7-14 napra időzíteni, mivel így ki tudod heverni a szülést és kellőképp összetudtok szokni családként. A fotózás történhet a szülők bevonásával is vagy akár csak a babáról is készülhetnek képek. Az újszülött ekkor még sokat alszik, így viszonylag könnyű vele dolgozni és jó képeket készíteni.

Családi fotózás

A legtöbb családban okostelefonnal készülnek képek a gyerekekről, néha a szülőkről is, de olyan biztosan nincs, ahol minden családtag jelen van. Ezenkívül olyan képek is ritkán készülnek, ahol csak a szülők vannak jelen. 

A családi fotózás lehetőséget nyújt, hogy a családtagok különféle kombinációkban vagy akár mindannyian meg legyenek örökítve. Ezek nem beállított, pózolós képek, hanem jól elkapott pillanatok, melyek valódi érzelmeket tükröznek. Éppen ezért olyan különlegesek.

Sok családban a háziállatok is családtagok, így érthető, ha azt szeretnénk, hogy a képeken is szerepeljenek. A Let It Fly Studio fotózásán erre is van lehetőség, sőt sokszor a házi kedvencek segítenek a családtagoknak az ellazulásban, az oldott hangulat kialakításában, így nem kérdés, hogy helyük van a képeken.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Menczer: „mi magyarbarát politikát folytatunk”
Menczer: „mi magyarbarát politikát folytatunk”
A kommunikációs igazgató szerint a tét óriási.
Gazdaság
Nagy Márton: szükség van a kínai kapcsolatokra
Azt mondta, erősíteni kell a két ország közötti együttműködést.
Tervezhetik a debreceni óriás kamionparkolót
Az egyik cég négyszer annyit kért volna a munkáért, mint a nyertes.
A kormány is örül az üzemanyagár-csökkenésnek
Újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.
Támogatott tartalom
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.