Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyedi fényképes ajándékötletek anyák napjára

civishir.hu | 2024. 04. 25. | 14:19:34
XXX
Egyedi fényképes ajándékötletek anyák napjára
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeretsz minden egyes pillanatot megörökíteni, és szeretnéd meglepni az édesanyádat vagy a nagymamádat anyák napja alkalmából egy fényképes ajándékkal? Akkor mindenképpen tarts velünk, mivel segítünk az ötletelésben!

Egyedi fényképes holdlámpa

A Namely.hu-nál is kapható egyedi hold lámpa egy igazán különleges ajándék, túlmutat a hagyományos fényképes bögréken, párnákon és pólókon, amelyekkel valószínűleg már tele van az édesanyád és a nagymamád szekrénye.

Az elkészíttetéséhez csupán annyi a dolgod, hogy az oldalon kiválasztod a holdlámpa méretét, feltöltöd azt a fotót, amit majd a lámpán látni szeretnél, és az opcionálisan választható felirat mezőbe leírod begépeled azt szöveget, amit majd megjelenik a terméken.

A webáruház pedig ezek alapján elkészíti a rendelésedet, amit 4-6 munkanapon belül már kézhez is kapsz. De, mivel a nagyobb ünnepek előtt általában több a rendelésük, így előfordulhatnak csúszások. Ezért is fontos, hogy időben add le a rendelésedet!

Extra tanács

Mivel a lámpának lekapcsolt állapotban fehér színe van, így maga a fotó nem, csakis a körvonalai látszanak. Amennyiben viszont némi töltés után felkapcsolásra kerül a szerkezet, akkor a választott fénykép egyből kirajzolódik majd.

Igazán jó ötlet lehet tehát az ajándékozást az esti órákra időzíteni, hogy az édesanyád vagy a nagymamád meglepetését még tovább fokozd.

Ha nem tetszene a holdlámpa

Abban az esetben, ha a holdlámpa nem nyerte volna el a tetszésedet, akkor érdemes lehet elgondolkodnod a Namely.hu-nál szintén kapható, kicsivel klasszikusabb stílusban készült fényképes lámpákon.

A megrendelés menete lényegében majdnem ugyanaz: kiválasztod azt a lámpatípust, amelyik leginkább elnyerte a tetszésedet, és feltöltöd azt a négy fotót, amelyet látni szeretnél rajta. A webáruház pedig 3D-s formátumban kinyomtatja őket, és elhelyezi a lámpabúra négy oldalán.

A fotók ebben az esetben is csak egy fehér dombornyomatnak tűnnek mindaddig, amíg a lámpa felkapcsolásra nem kerül, és benne lévő 5 W-os, melegfehér színhőmérsékletű LED-izzó hátulról meg nem világítja őket.

A fényképek minőségére mindenképpen ügyelj!

Akár a holdlámpára, akár az egyedi fényképes lámpára esik a választásod, nagyon fontos, hogy a webáruházba feltöltött képek nagyobb felbontásúak és élesek legyenek.

Továbbá próbálj meg arra is figyelni, hogy eredetiek legyenek, és ne Facebookról vagy az Instagramról mentsd le őket! A közösségi média portálokra történő feltöltést követően ugyanis rengeteget romlik a minőségük.

Persze a szüleid és a nagyszüleid fotóinak jó minőségben történő digitalizálása már nem olyan könnyű feladat, de igazából ebben az esetben nem is a minőség a lényeg, hanem az ajándéknak az üzenete.

Reméljük, hogy a cikkünkkel tudtunk kicsit segíteni az ajándékválasztásban, és valamelyik ötletünkkel megleped majd az életedben két legfontosabb szerepet játszó nőt május első vasárnapján.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jakab Péter pártja nem indulhat az EP-választáson
Jakab Péter pártja nem indulhat az EP-választáson
A Nemzeti Választási Iroda 400 ajánlást érvénytelenített.
Együttérzünk a DVTK ultráival
Együttérzünk a DVTK ultráival
A miskolciak elutaztak Budapestre a semmiért.
Gazdaság
Nagy Márton: szükség van a kínai kapcsolatokra
Azt mondta, erősíteni kell a két ország közötti együttműködést.
Tervezhetik a debreceni óriás kamionparkolót
Az egyik cég négyszer annyit kért volna a munkáért, mint a nyertes.
A kormány is örül az üzemanyagár-csökkenésnek
Újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.
Támogatott tartalom
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.