Hirdetés

Van Debrecenben utca, ahova biciklivel csak polgárőr és közteres hajthat be...

civishir.hu

2016.04.11. 11:52

Van Debrecenben utca, ahova biciklivel csak polgárőr és közteres hajthat be...

Olvasónk kapta rajta a szabálytalankodókat. +Videó! Frissítve!

Hirdetés

Tisztelt Szerkesztőség! A mellékelt videó és fotók április 10-én 12:09-kor készültek. A felvételen a Kerékpárral behajtani tilos! tábla hatálya alatt kerékpárra közlekedett két közterület-felügyelő és egy DPE Polgárőrség feliratú, fényvisszaverő mellényt viselő személy. Tekintetbe véve, hogy menet közben fényképezőgépet használni szabálysértés, ezért megállás után készítettem pár képet az urakról a későbbi azonosítás céljából.

Tekintetbe véve, hogy a videófelvételen egyértelműen látszik a szabálysértés, így jelen levelem egyben feljelentés is a képeken szereplő ismeretlen személyekkel szemben. Kérem a szabálysértési eljárás lefolytatását, sajtó munkatársaitól pedig a felvételek anonimizált formában történő közzétételét, mivel felháborítónak tartom, hogy ennek a társaságnak kiellene a törvényt képviselni és ennek ellenére sorozatban szabálysértéseket követnek el.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya úgy tájékoztatta a Cívishírt, az ügyben szabálysértési eljárás indult. A kerékpárosok személyazonosságának megállapítása folyamatban van.
 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés