Hirdetés

Prémium kategória a Nagyerdőn: mindentől távol, mégis mindenhez közel

civishir.hu

2016.01.15. 08:37

Prémium kategória a Nagyerdőn: mindentől távol, mégis mindenhez közel

Csúcsminőségű, hangszigetelt társasházak épülnek a debreceni zöld peremén.

Hirdetés

Két épületből álló, egyenként 32 lakásos társasház épül Debrecen nagyszerű adottságokkal rendelkező részén, a Damjanich és Hadházi utcák által határolt belső területen. A négyszintes Nagyerdei Társasház valamennyi ingatlanja nagy loggiával – minden penthouse tágas tetőkerttel –, süllyesztett mélygarázsban található, egyenként zárható parkolóval, további felszíni várakozóhelyekkel és szemgyönyörködtető kilátással rendelkezik. Az épületek magas energiatakarékossági szintjét (A+) a legmodernebb építőanyagoknak és nyílászárók mellett a tetőkre telepített napelemek is emelik. A lakások csendjéről akusztikus szakértő által tervezett hangszigetelés gondoskodik.

A mindenkori komfortérzetért a belső terek harmóniáján és funkcionalitásán túl – nem megfeledkezve azok egyéni lelkiállapotra gyakorolt jótékony hatásán – a miliő is felelős: az ingatlanok zöldövezetben, a Nagyerdő nyugodt, biztonságos, könnyen megközelíthető részén állnak majd. Rövid sétával elérhető az egyetemi campus, tömegközlekedési eszköz, vendéglátóhely, további szórakozási és sportolási lehetőség is (Aquaticum, Nagyerdei Stadion); a zajtól és a város terhes vibrálásától távol, mégis mindenhez közel alakítanak ki kényelmes, stílusos, nem utolsósorban időtálló élettereket. A fiatalos eleganciájú belső dizájnt Prokob István jegyzi.

A beruházó saját forrásból finanszírozta a vételt és az ingatlan építési munkálatait is. A társasház lakásainak és gépkocsitárolóinak értékesítését szintén közvetlenül a beruházó végzi.

További információ:

www. nagyerdeitarsashaz.hu
Lakáskínálatért KATT IDE
Értékesítés:
+36 30 38 52 100
+ 36 30 90 30 100

Galéria

HirdetésHozzászólás

HirdetésHirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés