Hirdetés

Nem kell többé beállni a sorba Debrecenben sem!

civishir.hu

2016.03.10. 11:28

Nem kell többé beállni a sorba Debrecenben sem!

Mutasd a telefonod, és menj be a moziba!

Hirdetés

Már mobilalkalmazással is vásárolhatnak mozijegyet a debreceniek. A magyar fejlesztésű Simple alkalmazás és a Cinema City együttműködésének köszönhetően március 10-től a pénztárnál való sorban állás nélkül, mindössze a mobiljukon vásárolt jegyek felmutatásával is beléphetnek a mozihálózat debreceni termeibe a látogatók.

A piacvezető Cinema City mozihálózat a saját weboldalán kívül Európában először a magyar fejlesztésű Simple alkalmazásnak engedélyezte, hogy értékesítse a jegyeit.

Az ingyenes, szolgáltatófüggetlen és bármelyik bank MasterCard, Maestro, Visa, vagy American Express kártyájával használható applikációban a debreceni mozi repertoárjából

  • megadhatjuk a filmet
  • az időpontot
  • kiválaszthatjuk a nézőtéri helyet és
  • a jegyek pontos típusát.

A belépéskor csak a telefonunkat kell felmutatnunk, így nem kell a jegypénztárnál sorban állnunk. „

A Simple alkalmazással az a célunk, hogy a lehető legtöbb felhasználónak a lehető legtöbb elfogadóhelyen tegyük könnyebbé az életét. Debrecenben is intenzív a jelenlétünk: a mozijegyvásárlás mellett számos kulturális és sport programra válthatunk belépőt, több helyről rendelhetünk ételt, GPS koordinátáink alapján intézhetjük a köztéri parkolásunkat és vásárolhatunk e-matricát az alkalmazáson belül

– mondta Benyó Péter, a Simple alkalmazást fejlesztő OTP Mobil ügyvezetője. A piacvezető mozihálózattal kötött együttműködés eredményeképpen Budapesten bármelyik nagyobb moziban elfogadják a Simple alkalmazásban vásárolt, telefonon felmutatott belépőjegyet.

Ezen felül Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szombathelyen, Sopronban, Szegeden, Székesfehérváron, Szolnokon, Veszprémben és Zalaegerszegen sem kell már a pénztárnál sorban állnia a felhasználóknak.

Az applikáció fejlesztői bíznak abban, hogy a parkolási díjfizetési szokásokhoz hasonlóan a mozijegy vásárlás megszokott folyamatát is felülírja majd az okostelefonok által biztosított kényelmesebb és gyorsabb megoldás.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés