Hirdetés

Menetrend szerinti transzferszolgáltatás indul a repülőtéren!

Debreceni Repülőtér

2016.03.10. 11:23

Menetrend szerinti transzferszolgáltatás indul a repülőtéren!

Debrecen és Nagyvárad között jár majd a busz.

Hirdetés

Március 14-től a Debrecen Airport és Nagyvárad vasútállomás között minden érkező és induló menetrendszerinti repülő járathoz transzfer szolgáltatást indít a repülőtér egy partnere a partiumi régióból.

Minőség, megfizethető áron

Az OTGABI IMPEX SRL több éves tapasztalattal rendelkezik az utasszállítás üzletágban és a Debrecen Airport számára ez egy rendkívül fontos mérföldkő, hogy a menetrendszerinti járatokhoz érkező nagyváradi ill. partiumi utasok, valamint a Nagyváradra, vagy Erdélybe induló utasaink minőségi transzfer szolgáltatást kapjanak és ezzel egyidejüleg megfizethető árakat. A transzfer busz az utasokat közvetlen a terminál épület előtt fogja fogadni dedikált parkolóhelyen.

A szabad helyek függvényében akár debreceni ill. a régióban lakók is igénybe vehetik a szolgáltatást.

Jegyet a buszon lehet váltani

A transzferbusz induló díjszabása Debrecen Airport és Nagyvárad viszonylatban: 6 EUR lesz vagy ennek megfelelő forint vagy lej lesz. A jegyeket egyelőre a buszon a sofőrtől lehet majd megvásárolni készpénzben később akár interneten is. 

A járatra előzetes helyfoglalás szükséges, legésőbb hat órával az igényelt járat indulása előtt. 

Foglalhat telefonon: 004-0725-936323; 004-0770-949523, e-mailen: deboratransfer@monthermal.com, vagy facebookon: www.facebook.com/DEBORATRANSFER. További információk: www.deboratransfer.eu 

Menetrendszerinti járatok 2016-ban Debrecen Airportról:

Galéria

HirdetésHozzászólás

HirdetésHirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés