Hirdetés

Lebuktak a rendőrök előtt

2016.01.20. 12:09

Lebuktak a rendőrök előtt

A Csere-erdőből loptak fát.

Hirdetés

Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 45 éves Sz. László, a 22 éves S. Tibor és 16 éves fiatalkorú társuk ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint négy férfi  január 19-én 18 óra körül Gáborján külterületén, a Csere-erdőből a korábban kivágott fákat kerékpárjaikra pakolták, majd azokat egy Hajnal utcában található lakatlan házhoz vitték. Az egyenruhások láttán a három férfi a helyszínről elmenekült, míg negyedik társukat, Sz. Lászlót a körzeti megbízottak elfogták. 

A beszerzett adatok alapján a rendőrök két órán belül azonosították a gyanúsított társait, S. Tibort és egy 16 éves fiatalkorú fiút, akiket bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt otthonaikban elfogtak és a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállítottak. 

A nyomozók a hencidai és a gáborjáni lakosokat gyanúsítottként kihallgatták, és megállapították, hogy a két férfi, a 16 éves fiúval és eddig ismeretlen társukkal körülbelül 25 mázsa fát tulajdonított el az erdőből. A terheltek az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek. A három gyanúsított társát még keresik a rendőrök.

Galéria

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés