Halálos fenyegetést és horogkeresztet festettek egy családi házra

Roma Sajtóközpont

2016.03.03. 08:13

Halálos fenyegetést és horogkeresztet festettek egy családi házra
romasajtokozpont.hu

Egy kutyatetemet is bedobtak az udvarra.

Hirdetés

Ismeretlenek horogkeresztet, valamint “meghalsz” feliratot festettek egy püspökladányi családi házra március 2-án, szerda hajnalban - írja a romasajtokozpont.hu.

Horogkereszt és kutyatetetem

Egy háromgyerekes család házát rongálták meg ismeretlenek. Halálos fenyegetést és horogkereszteket festettek az épület falára. Az udvarra bedobtak egy kutyatetemet is. A családfő az RSK-nak azt nyilatkozta, hogy nincs haragosa, rendezett körülmények között élnek, kétkezi munkából tartja el családját. A kutya egyébként nemrég elhunyt édesanyjáé volt, akinek háza pár száz méterre található az övétől. Az állat eddig annak udvarán volt, az üressé vált ingatlan őrzése miatt.

A kutyán nincsenek külsérelmi nyomok

A családfő feljelentést tett, az RSK-t a rendőrség arról tájékoztatta, hogy a Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya önkényuralmi jelkép használata vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen. A rendőrség szerint ház udvarán megtalált elpusztult kutyán sem külsérelmi nyomok, sem mérgezésre utaló jelek nem voltak, a helyszínre érkező állatorvos sem talált ilyeneket. A bűncselekmény körülményeinek tisztázása jelenleg is folyamatban van.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés