Hirdetés

Gyerekek, szülők! Csodavilág nyílik Debrecenben!

civishir.hu

2016.01.13. 08:07

Gyerekek, szülők! Csodavilág nyílik Debrecenben!

Small World: képességfejlesztés és tartalmas szórakozás magas szinten.

Hirdetés

Január 14-én Small World néven nyílik az ország első gyerekeknek és családoknak szóló művészeti galériája a Széchenyi utcán. A 420 négyzetméteres komplexum négy szinten várja azokat, akik szabadidejüket minőségi kikapcsolódással szeretnék eltölteni. Az időszakos kiállítások várhatóan 3-6 hónapos időtartamban nyújtanak interaktív, szórakoztató és egyben oktatási célú ismeretanyagot. Elsőként a világ egyik legkedveltebb játéka, a minőségi, német gyártású Playmobil óriási kiállítási anyagával és beltéri minigolf pályákkal várják a családokat, óvodás és iskolás csoportokat. (Javasolt korosztály: 1-99 év).

A Small World az első ezer látogatót ajándékkal várja.

Szabad játék vagy játékos képességfejlesztés?

Mindkettő! A szerepjáték a legjellemzőbb, nevelési szempontból leggazdagabb lehetőséget nyújtó játékfajta – mely a Playmobil alapvető koncepciója. A szerepjáték a gyerekek szabad játéka, amit úgy is nevezhetünk, hogy mintha-játék. Ő választja a szerepet, nincs játékvezető, senki nem irányítja a játékát, az teljesen spontán alakul, éppen ezért lehetőséget ad a gyermeki lélekben játszódó folyamatok megismerésére. A gyerekek e játék közben saját élményeikből választják ki és játsszák el azt a szerepet, ami számukra fontos, amit követhető mintának, eljátszandó eseménynek, vagy megoldásra váró problémának tartanak. Gyorsuló világunkban sokasodnak a feladatok és egyre kevesebb az idő a gyermekkel való foglalkozásra.

Kezdettől fogva szüksége lenne pedig a közös együttlétekre, beszélgetésekre, véleménycserékre, a közös játékra, amelyben a szülő terelgeti, irányítja a helyes magatartás- és viselkedésformák felé gyermekét.

A játék érték!

Az ismeretszerzés eszköze, a személyiségfejlődés lényeges eleme, melynek módszertani jelentősége van a családi kapcsolatok harmonizálásában, a családok széthullásának megelőzésében, az egészséges egyéni és társas, valamint a társadalmi fejlődés segítésében.A Small World a közösen eltöltött, tartalmas együttléteknek kíván teret adni, a család valamennyi tagja számára!

Az időszakos kiállítás:

  • Gyári Playmobil vitrinek
  • Óriás Playmobil figurák
  • Playmobil játszóház
  • Beltéri minigolf pályák
  • Playmobil moziszoba

Small World Interaktív Oktatási és Művészeti Galéria
Debrecen, Széchenyi utca 64.
Tel: 06 (30) 4994-372
Email: smallworld@smallworld.hu

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés