Hirdetés

A nő, aki naggyá tette az autós Mekit

CH

2016.02.25. 16:24

A nő, aki naggyá tette az autós Mekit

Floridában tüntetik ki a debreceni étteremvezetőt.

Hirdetés

Bódi Panni, az első debreceni autós McDonald’s étterem vezetője nyerte el idén a nemzetközi lánc által világszerte a legjobb étteremvezetőknek adományozott Ray Kroc Díjat. A McDonald’s alapítójáról elnevezett elismerést negyedik alkalommal osztották ki az európai régióban.

Panni 1991 óta dolgozik a debreceni McDonald’s egységeknél,amelyeket a Cserháti Gabriella Franchise Partner üzemelteti. A cég a hazai franchise partnerek közül elsőként nyerte el a legrangosabb nemzetközi franchise elismerést, a Golden Arch Award-ot.

„Pannival a kezdetektől, az első debreceni étterem nyitásától együtt dolgozunk. A munkához való hozzáállása mindig példaértékű, bármilyen pozíciót is töltött be. Tenni akarása, pozitív személyisége és problémamegoldó képessége nagy hatással volt rám és a többi vezetőre, munkatársra is. Az ő irányításával rengeteg versenyt nyert az étterem és kiválóak a vendég visszajelzések is. Büszkeséggel tölt el mindannyiunkat, hogy 2014-ben és 2015-ben a debreceni autós étterem a hazai McDonald’s hálózat „Kiemelkedő étterme” lett

- dicsérte kollégáját Cserháti Gabriella cégvezető.

Panni nagyon örül a díjnak, de - mint mondja - a kollégák és a vendégek elismerésénél és mosolyánál nem lehet megtisztelőbb igazolást kapni.

A sikeres étterem alapja szerintem a jó hangulat és a vidám közösség. Nagyon szerencsés vagyok, hogy össze tudom egyeztetni a magánéletet a munkával. Nálam ezek tulajdonképpen összefüggnek és egyáltalán nem állnak távol egymástól. A debreceni közösség maga egy nagy család. Szeretetben, békében, vidáman tesszük a dolgunkat. Büszke vagyok rá, hogy ezt a hangulatot sikerült kialakítanunk. És, ha már a mekizés a 2015. év ifjúsági szava lett, fontos megemlítenem, hogy mekizni nem csak a vendégeknek jó, hanem nekünk is

- mondta a díjazott, aki az elismerést az áprilisban Orlandóban megrendezendő nemzetközi Ray Kroc Díjátadó gálán a nemzetközi vezetőségtől veheti majd át.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés