Hirdetés

A megyében annyi autó volt az árkokban, mint az úton

katasztrofavedelem.hu

2016.01.08. 11:23

A megyében annyi autó volt az árkokban, mint az úton
Fotó: MTI, Sóki Tamás

Némi túlzással. Debrecenben, Biharban és Hajdúnánáson vesztett a legtöbb autós a tükörjéggel szemben.

Hirdetés

Január 7-én, csütörtökön jellemzően Furta, Zsáka és Komádi, valamint Hajdúnánás térségében okozott gondot a közlekedésben a téli időjárás. Rengeteg tennivalója akadt a megyei katasztrófavédelemnek:

  • Két autó ütközött össze a csúszós úton a 4-es számú főút 241-es kilométerszelvényénél. A hajdúböszörményi és debreceni hivatásos tűzoltók a járművek feszültségmentesítését elvégezték, üzemanyagfolyást nem tapasztaltak. Az ütközés következtében egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őt a mentőszolgálat a helyszínen ellátta.
  • Ugyancsak a havas, jeges út miatt csúszott egymásnak, majd került az út menti árokba Hajdúnánás közelében a 3323 út 23-as kilométerszelvényénél két autó. A karambolnak egy könnyű sérültje lett, akit a hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a mentők elszállították. Az egység a járműveket feszültségmentesítette.
  • Tiszacsegén egy betegszállító csúszott árokba és borult az oldalára. A jármű ajtaja beszorult, így azt az egyeki önkormányzati tűzoltók feszítővágóval nyitották ki. A sofőr nem serült meg, az vele utazó két idős hölgy könnyebb sérüléseket szerzett. Az egység a kerekeire állította a járművet és kivontatta az árokból.
  • Zsáka, Furta és Komádi közelében is többen csúsztak árokba, őket a Komádiból érkező önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vontatták ki.

HirdetésHozzászólás

HirdetésHirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés