Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lángolt a megye pénteken

| 2018. 07. 07. | 11:55:00
Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Földes is érintett.
Lángolt a megye pénteken
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Péntek reggel Hajdúböszörményben, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában egy gázvezeték megsérült földmunka végzése közben, a gáz szivárogni kezdett. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat a területet biztosította. A gázszolgáltató a sérült vezetéket kijavította-tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem. Hajdúhadházon, a Silye Gábor utcában a száraz fű kigyulladt péntek délután. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal végezték el az utómunkálatokat. Földes külterületén egy bálázógép csapágyháza égett tegnap délután. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott lévők kézi tűzoltó készülékkel eloltották a tüzet, majd a tűzoltók a szintén lángra kapott tarlós területet kéziszerszámokkal oltották el.

Faágat is eltávolítottak

A komádi önkormányzati tűzoltók a Damjanich utcába riasztották péntek délután. Hatvan négyzetméteres területen a száraz avar lángolt, a tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Sárrétudvari külterületén Szerep irányában hatvan hektáros terület égett le péntek délután, mellette harminc körbála és egy bálázógép gyulladt ki. A püspökladányi hivatásos tűzoltók mellett az oltásban részt vettek a sárrétudvari önkéntes tűzoltók is. A tűz során jelentősebb anyagi kár keletkezett. 

Két hektáros területen a búzaszalma és száz négyzetméteren összerakott trágya gyulladt meg tegnap délután. A hajdúböszörményi, a hajdúnánási és a debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a tüzet.

Hajdúszoboszlón, a Szép Ernő utcában egy húsz méteres fa egyik ága egy személygépkocsira esett. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a faágat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.