Hirdetés

Rekonstruálták a debreceni tömegszerencsétlenséget

Cívishír

2018.06.07. 11:45

Rekonstruálták a debreceni tömegszerencsétlenséget
Keresik a baleset okát (Fotó: Cívishír, Fogarasi Renáta)

Ismét átvették a rendőrök a kereszteződést.

Hirdetés

A június 6-i debreceni tömegszerencsétlenség rekonstruálása miatt szünetelt a villamosforgalom a Szent Anna utca és a Kossuth tér között június 7-én délelőtt.

A rendőrök, a vizsgálatba bevont igazságügyi műszaki szakértő és a DKV Zrt. illetékese egyéb teendőik mellett méterről méterre végigfényképezték a Kossuth, Piac és Széchenyi utcák kereszteződését, azt is dokumentálva, hogy a két sofőr mit észlelhetett a délutáni órákban, jó látási viszonyok mellett bekövetkezett baleset idején. A vizsgálat nyilvánvalóan a fényjelző készülékek akkori beállításaira is kiterjed.

A délelőtti órákban sokan figyelték a szakembereket, találgatva, mi előzte meg a 12 személyt sérülésével járó ütközést. A rendőröknek olykor viszont fel kellett emelni a hangjukat a gyalogosokkal szemben, mert többen akkor is megpróbáltak átmenni a zebrán a zöldre váltó lámpán, amikor az egyenruhások direkt mutatták, hogy várjanak türelemmel. A villamosmegállóban, a Régi Városházánál azokat az utasokat kellett csitítani, akik nem tudtak a kényszerszünetről és hosszabb ideje hiába várakoztak már a járatokra.

A tömegszerencsétlenség kapcsán nemsokára új hírrel jelentkezünk.

Galéria

DebrecentömegszerencsétlenségVillamosbaleset

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés