Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy kanállal ettek a DEAC-nál

| 2018. 06. 12. | 15:53:00
Volt mire koccintani is a Debreceni Egyetem klubjánál.
Nagy kanállal ettek a DEAC-nál
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Évzáró gálán jutalmazta az elmúlt évad legjobbjait a DEAC és a Debreceni Egyetem. A futsal, a kosár- és a kézilabda szakosztály, valamint a labdarúgó és a röplabda szakosztály tagjai is elismerésben részesültek az elmúlt évben nyújtott teljesítményükért.

Ünnepi díszben fogadta a sportolókat, edzőket, a klub- és egyetemi vezetőket, valamint fontos támogatóikat a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontja, a DESOK hétfő este. A gálán részt vett Kósa Lajos országgyűlési képviselő, Papp László Debrecen polgármestere, valamint Sárfalvi Péter helyettes államtitkár is.

[Beillesztett cikk: Négygyerekes szőke nő küzd egy szerethető társaságért Debrecenben]

A kiemelt szakosztályok vezetői külön-külön is értékelték a 2017/2018-as évet. A futsalosok szakvezetője, Zsuponyó Levente arról beszélt, hogy menet közben jött meg a játékosok étvágya, illetve, hogy éreznek még magukban annyi erőt, hogy a nagyszerű idei eredményt, az NB I-es hatodik helyet felül tudják múlni. Pöszmet Tibor labdarúgó szakosztályvezető az NB III-as együttes bennmaradását emelte ki legnagyobb sikerként, míg Fodor Antal fiatal, zömmel egyetemistákból álló együttese szép helytállásáról beszélt.

Bíró Imre, a kézilabda szakosztály vezetője örült annak, hogy a kézilabda gyökeret tudott verni a DEAC-ban, illetve kitért rá, hogy az ellenfelek kezdetben kissé félvállról vették az NB I/B-s gárdát, amely bizonyította, hogy nagyon is helye van a második vonal középmezőnyében. A kosarasok szakvezetője, Becsky István a felnőtt csapat NB I/A-s indulását megelőző nagy várakozást idézte fel, és örömét fejezte ki a kosárszurkolók lelkesedéséért, a legtöbb hazai meccsen ugyanis zsúfoltságig megtöltötték Molnárék otthonát. Egyik legnagyobb sikerüknek véli, hogy Berényi Sándor vezetőedző bekerült a Stojan Ivkovic vezette magyar kosárválogatott szakmai stábjába is.

[Beillesztett cikk: Debreceni 21-es: Pöszmet Tibor, aki életpályamodellt is kínál a fiataloknak]

A gálán díjazták a mögöttünk hagyott szezon „legjeit”. Az év edzője Szabó Csaba, az NB I/B-s férfi kézilabdacsapat trénere lett. Az év szakosztályává a futsal szakosztályt választották, míg annak egyik kiválóságát, Szentes Bíró Tamást találták a legjobb játékosnak. Az esztendő meglepetése címet a röplabdázók érdemelték ki, az év fiatal tehetségévé pedig Németh Kevint, az U19-es labdarúgócsapat tehetségét választották. A legnépszerűbb szakosztály a kosárlabda lett. Az NB I/A-s együttes meccsein átlagban 1200 néző szurkolt. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Mobilvécé égett a csapókerti vasútállomáson
Mobilvécé égett a csapókerti vasútállomáson
Azonnal riasztották a debreceni tűzoltókat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.