Hirdetés

Ez a debreceni szépség is lehet királynő

2018.06.13. 18:35

Ez a debreceni szépség is lehet királynő
Tóth Panni képviseli Debrecent (Fotó: Tóth Panni/Instagram)

Ötszáz jelentkező közül választották ki a Magyarország Szépe döntőseit.

Hirdetés

Bemutatták szerdán Budapesten az idei Magyarország Szépe versenynek azt a húsz indulóját, akik közül 16-an a Miss World világverseny hazai döntőjében mérkőznek meg július 8-án. A Magyarország Szépe verseny döntőjét a Duna és Duna World csatorna élőben sugározza, a show új műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesznek.

Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. tulajdonosa a bemutatkozás alkalmából tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhet a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken méretik meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúznak, így a televíziós döntőben már csak tizenhatan versengenek a koronáért. Hangsúlyozta, hogy

a leendő szépségkirálynőnek nemcsak szépnek, hanem talpraesettnek, céltudatosnak, barátságosnak, alázatosnak és kommunikatívnak kell lennie,

hiszen csak így van esélye a világdöntőn kitűnnie a többi versenyző közül. A nagyszabású élő gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonulnak végig a kifutón a döntősök. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatják a lányokat, majd ezt követi az úgynevezett kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában lépnek színpadra a versenyzők.

A mezőny egyetlen debreceni tagja a 19 éves Tóth Panni, akiről a bemutatón annyi derült ki, hogy a lovaglás és a festészet a szenvedélye, tájképeket alkot.

Tóth Panni  (Fotó: Tóth Panni/Instagram)

 

szépségkirálynőDebrecen

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés