Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csobbanás, kalandok, feltöltődés a debreceni Nagyerdőn

| 2018. 06. 20. | 10:24:00
Autót is nyerhet!
Csobbanás, kalandok, feltöltődés a debreceni Nagyerdőn
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Akár fedett élményfürdőnk egyedülálló trópusi hangulatát, akár a termálfürdő pihentető nyugalmát választja: az Aquaticum SPA-ban minden generáció otthonosan töltheti el a jól megérdemelt vakáció perceit.

Trópusi hangulat Debrecenben

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő az országban egyedülálló trópusi környezettel, valódi kalandokkal csábít minden generációt. Számos vízi élmény, óriási gyerekjátszó varázsolják igazán kalandossá a vakációt! Jó időben a csúszdázás és a pancsolás után pihenj egyet napozóteraszunkon, de a borongós napokon sem kell a valódi vízi élményekről lemondani, hiszen élményfürdőnk fedett, így esőben-szélben is folytatódhat a fürdőzés!

A babával érkezőket számos bababarát szolgáltatással várjuk: 0-3 éves korig ingyenes belépés, baba-mama pihenő szoba - kényelmes karosszékekkel, fekvőhellyel, babzsákkal, csendes pihenőrészekkel, bébiétel melegítési lehetőséggel -, klórmentes bébimedence és szoptatásbarát környezet teszi otthonossá a pihenést.

Programjaink

Az Aqua Manó Party zenés családi animáció közkedvelt nemcsak a gyermekek körében, hiszen egy-egy izgalmas vízi vetélkedőhöz vagy a vízi zumbához a szülők is szívesen csatlakoznak.

Bővebben ITT 

Június 16-án kezdődik az Aquaticum Nyár: kézműves foglalkozások, játékok a napozóteraszon, egészen augusztus 26-ig. A főszezonban két alkalommal éjszakai fürdőzés színesíti a gazdag programkínálatot, augusztus 17-én pedig jön az Aquaticum IX. Országos Csúszdabajnokság!

Pihenés, gyógyulás és feltöltődés

Az Aquaticum Termálfürdő az év minden napján a kényeztető pihenés lehetőségét kínálja számunkra. A "termálszentélyben" különböző hőfokú gyógyvizes medencék, gombazuhanyok, dögönyözők, pezsgőfürdők, valamint szauna- és gőzkabinok, kényelmes pihenőhelyiségek várnak bennünket. A termálfürdő a 65 ˚C-os tiszta gyógyvizet közvetlenül a saját kútjából táplálja a medencékbe. A visszahűtött, fürdőzésre alkalmas hőmérsékletű (33-38 °C) gyógyvízben huzamosan 20-30 perces tartózkodás javasolt, ami éppen elég inspiráció a fáradt test és a szellem felfrissüléséhez.

Szaunázással az egészségért

A 400 négyzetméter alapterületű Aquaticum Szaunavilágban az egészséges és kulturált szaunalepedős, fürdőruhamentes szaunázás lehetőségét kínáljuk vendégeinknek. A pihenőterekben nyugágyak, hangulatvilágítás és halk relaxációs zene teszi teljessé a pihenést. Szaunaprogramjaink magas színvonalát, világbajnoki helyezett és magyar bajnok szaunamestereink részvétele garantálja.

Nyerjen egy autót az Aquaticummal!

15 éves az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő! Látogasson el az Aquaticum SPA-ba, csobbanjon és vásároljon min. napi 10.000 Ft értékű szolgáltatást: születésnapi nyereményjátékunk fődíja egy Nissan Qashqai!

További információk ITT

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Tűz egy hajdúsámsoni lakás pincéjében
Tűz egy hajdúsámsoni lakás pincéjében
A Mályva utcából érkezett a riasztás.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.