Hirdetés

Az élmény, ha vizes: dupla ünnep a Nagyerdőn

civishir.hu

2018.06.13. 07:48

Az élmény, ha vizes: dupla ünnep a Nagyerdőn
Fotó: Fejes Márton

15 éves az Aquaticum, 20 éves a debreceni hotel.

Hirdetés

Idén dupla születésnapot ünnepel a Debreceni Gyógyfürdő Kft., 20 éves az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel****, valamint 15 éves a sokak által közkedvelt Aquaticum Mediterrán Élményfürdő. A jeles évforduló alkalmából június 11-én partnerpartit rendeztek a szállodában.

Az ünnepi hét és egyben a nyár nyitóeseményén Fazekas Lajos, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója tartott visszatekintést az elmúlt évek kiemelkedő mérföldköveit megemlítve, majd ezt követően a jelenkor kihívásairól is szót ejtett.

Az ügyvezető elmondta, az elmúlt években többmilliós vendégforgalmat regisztrált élményfürdő népszerűsége továbbra is töretlen a hazai- és a külföldi turisztikai piacon.

A létesítmény egyediségét a nyitás óta megőrizte, egyik fő vonzereje, a biokezeléssel karbantartott fantasztikus mediterrán növényzet, ami teljesen egyedülálló hazai viszonylatban.

A vizes élményparkban és a szállodában a jövőben is kiemelkedő szerepet kapnak a család-és bababarát szolgáltatások, hiszen a bel- és külföldi látogatók nagy része éppen emiatt választja az Aquaticumot kikapcsolódása helyszínéül.

Az előadást követően a partnerparti résztvevői számára a szálloda Natura éttermében ünnepi ebéddel kedveskedtek, ahol a vidám hangulatot (a kulináris örömök mellett) Stahl Judit gasztrokvíze fűszerezte.

Az ünnepi esemény a törzsvendégek és partnerek élményfürdő bejárásával zárult.
Aquaticum

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés