Hirdetés

Átöltözés: kívül-belül megújul a Debrecen Plaza

civishir.hu

2018.06.14. 10:31

Átöltözés: kívül-belül megújul a Debrecen Plaza
Fotó: Cívishír

Milliárdos beruházási program indul a nagyvárosok bevásárlóközpontjainak korszerűsítésére.

Hirdetés

Első ütemben mintegy 2,5 milliárd forintot fordít négy vidéki bevásárlóközpont (Zala Plaza, Sopron Plaza, Szeged Plaza, Debrecen Plaza) korszerűsítésére az Indotek Group. Az elkövetkező hetekben-hónapokban startoló beruházások részeként a társaság kívül-belül megújítja az ezredfordulós beruházási hullám során felépített ingatlanokat. A korszerűsítési munkálatok célja, hogy a bevásárlóközpontok újra vonzóvá és a közösségi élet valódi központjaivá váljanak, továbbá minél értékesebb helyszínként szerepeljenek a kereskedelmi ingatlanok piacának térképén. Ezzel párhuzamosan a bérlői mix is jelentősen átalakul. Így a fogyasztói igényekhez még jobban igazodó üzletkínálat és a legnagyobb nemzetközi márkák várják majd a különböző korosztályok tagjait a bevásárlóközpontokban.

Hatalmas összeget fordítanak a debreceni létesítményre

Az épület eredeti struktúráját megtartva, de új, egyedi építészeti megoldás alkalmazásával tervezi új köntösbe öltöztetni a Debrecen Plazát az Indotek Group. A társaság szakemberei az épület belsejében is minőségi, kellemes hatást keltő burkolatokat helyeznek fel, és

az első ütemben a tervek szerint közel 800 millió forintot fognak a korszerűsítésre fordítani.

Az üzletkínálat itt is alkalmazkodik a modern igényekhez, a kibővített ételudvar pedig igazi közösségi területként fogja várni a látogatókat.

Debrecen PlazaIndotek Group

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés