Hirdetés

Halász Judit énekel a debreceni gyerekeknek

civishir.hu

2018.05.22. 09:05

Halász Judit énekel a debreceni gyerekeknek

Két gyermeknapi koncertet ad.

Hirdetés

  • Időpont

    2018.05.27. 11:00

  • Helyszín

    Halász Judit gyermeknapi koncertjei

Nem kell bizonygatni, hogy Halász Judit szereti, fontosnak tartja, amit csinál. 75 évesen azoknak énekel, akiknek már a szülei is az ő dalain nőttek fel. Fújja már pár generáció ezeket a nótákat, amikor pedig felcsendül a Dal ugyanaz marad… – az édesanyáknak fényesedik a szemük. Nagy ajándékot kap Debrecen azzal, hogy évről évre Halász Judit-koncerttel ünnepelhet gyereknapot. 

A Kölcsey Központban május 27-én 11 és 15 órától kezdődő koncert köré ingyenes kísérőprogramokat is kínálnak a szervezők reggel 9 órától kezdődően:

  • az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is a Baltazár térre hirdette meg a „Közlekedik a család”közlekedésbiztonsági vetélkedőt, melynek országos főnyereménye egy Skoda gépkocsi,
  • a Kölcsey Központ körfolyosóján esélynap,
  • kézművesség a KreDenc, a Maminvent és a Gyermekváros Egyesület jóvoltából,
  • 10 órától ajándék Ringató foglalkozás kisbabáknak, kisgyermekeknek hároméves korig.
A Ringató országos kisgyermekkori zenei nevelési program, Debrecenben 2010 óta élteti Horváth Zsuzsi Ringató-foglalkozásvezető. Immár hagyomány, hogy gyereknapon az egész család részese lehet az ingyenesen kínált Családi Ringatónak a Kölcsey Központ Báltermében. Május 27-én 10 órától meghívott vendégként Dsupin Pállal várja az apukákat, anyukákat és gyermekeket hároméves korig.

A Bálterem lesz a helyszíne a Tálti és Világfa című ökomese előadásának is 17 órától – írta: Áfra János, zene: Ghost Toast zenekar, díszlet és jelmez: Tóth Ilona Csilla, rendezte: Sebestyén Mária, előadják az Ibolya Utcai Általános Iskola drámaszakkörösei.

Halász Juditgyermeknap

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés