Hirdetés

Ákos a Nagyerdei Víztoronyban dedikál

civishir.hu

2018.05.28. 08:52

Ákos a Nagyerdei Víztoronyban dedikál

50 éves, itt a Visszaszámlálás.

Hirdetés

  • Időpont

    2018.05.29. 16:00

  • Helyszín

    Kovács Ákos dedikálja Visszaszámlálás című könyvét

Exkluzív kivitelű fotóalbumban jelennek meg Ákos visszaemlékező írásai: május közepétől kapható az önéletrajzi könyv, amelyet Debrecenben is dedikál.

Kovács Ákos 1968-ban született Budapesten. Kossuth-díjas énekes, zenész, dalszerző, szövegíró, zeneszerző, költő. Négy gyermek apja. Arany- és platinalemezek, teltházas aréna- és fesztiválkoncertek, színészi munkák, alkalmazott zenék, verseskötetek, saját rendezésű klipek és megannyi más műfaj után Ákos első önéletrajzi jellegű munkáját tarthatja kezében az olvasó. Ötven nappal az ötvenedik születésnapja előtt emlékező bejegyzéssorozatot indított a közösségi oldalán: a Visszaszámlálás című album ezeket az írásokat fogja össze, kibővített szöveggel és gazdag képanyaggal.

– A kötet részben a színpadi történések krónikája, de fontos szerephez jutnak benne a családi események is. Számos sztori és rengeteg fotó most először, ebben a könyvben kerül a közönség elé. Több hónapos megfeszített munka eredménye ez a gyönyörű kivitelű kiadvány: a nyomdai munkák éppen az Ákos50 turné első előadásaival egyidőben kezdődtek meg

– nyilatkozta Ákos a Visszaszámlálás kapcsán.

A kötet exkluzív fotókkal és szellemesen megírt visszaemlékezésekkel járja végig Ákos útját a gyerekkortól az iskolákon és a katonaságon át a színpadi sikerekig. A Visszaszámlálás a családi élet és a szakmai történések átfogó, szubjektív krónikája 140 oldalon, nagyalakú, keménytáblás kötésben, elegáns kiállításban. A jubileumi kiadványhoz az Operaház főigazgatója írt előszót.

A kötet május közepétől kapható a nagyobb könyvesboltokban. Az exkluzív albumot két helyen is dedikálja Ákos: május 29-én, kedden 16 órai kezdettel a Nagyerdei Víztoronyban, valamint június 9-én, szombaton 15 órától a Vörösmarty téri Ünnepi Könyvhéten, a Libri pavilonjában.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés