Olasz életérzés: új fagyizó nyílik Debrecenben
A Fragola magyarul földieper, ám jó ideje az egyik legjobb kézműves fagylaltot is jelenti az országban, amely hagyományos olasz családi recept alapján készül. A vállalkozás hét éve indult a pesti Nagymező utcából, mely mediterrán és vidám hangulatával hamarosan, április 28-án megérkezik Debrecenbe a Nagyerdő bejáratához is.
A 2011-től olasz hagyományok alapján készülő, Itália világát idéző, prémium minőségű krémes fagylalt, mindenki számára elérhető áron – ez a Fragola Fagylaltműhely!
Az ízek kiválasztását alapvetően három dolog határozza meg a Fragolánál. Egyrészt a különleges gyümölcsök bevezetése, valamint a nagyvilágban elterjedt trendek és tendenciák, másrészt a vásárlóik szokásai, igényei.
Itt fontos megjegyezni, hogy egyre több olyan vendég van, aki valamilyen fagylaltösszetevő-intoleranciával él. Sok kisgyereknél korán kiderül a laktóz-, illetve a gluténérzékenység, a cukrot pedig egyre többen kerülik – ezeknek köszönhetően mind több család életében jelenik meg olyan újfajta táplálkozási tudatosság, amely az egészséges életmóddal is összefügg. Éppen ezért a debreceni Fragola Fagyizó olyan kínálatot állított össze, amelyben szerepelnek cukor-, tojás- és gluténmentes változatok is.
A prémium minőséget természetesen a legjobb alapanyagokból lehet előállítani, és ezeket a Fragola minden esetben felkutatja, sőt, ha kell, külföldről szállítja: az acerola Brazíliából érkezik, a pisztácia szicíliai, a mogyoró piemonti. A málna, az eper, a szeder, a feketeribizli viszont magyar, ahogy a mandula és a dió is a Káli-medencéből való.
Kiváló minőségű fagylaltok, különleges ízvilág, természetes alapanyagok és családias hangulat várja az látogatókat.
Keresd az epret Te is a Nagyerdő bejáratánál!
Fragola Fagylaltozó és Terasz, nyitás: április 28., szombat 10 óra
Debrecen, Nagyerdei krt. 1.