Hirdetés

Erőt, egészséget! Így képzik ki a fiatalokat Debrecenben!

police.hu

2018.02.05. 15:37

Erőt, egészséget! Így képzik ki a fiatalokat Debrecenben!

Továbbra is várják a pálya iránt érdeklődők jelentkezését.

Hirdetés

Újabb 28 határvadász hallgató kezdte meg tanulmányait Debrecenben. A képzés 11. ütemének ünnepélyes megnyitóján Nagy Miklós ezredes, a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóságának igazgatója, parancsnok-helyettese köszöntötte a hallgatókat.

Az ünnepségen részt vett Lingvay Csaba ezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, Lövei László ezredes, a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium oktatási igazgató-helyettese és Bara Tamás százados, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának vezetője.

A képzéssel párhuzamosan folytatódik a toborzás. Hajdú-Bihar megyében is várja a rendőrség a hivatásos szolgálat, illetve a határvadász pálya iránt érdeklődők jelentkezését. Bármelyik rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen lehet információkat kérni, illetve a megyei rendőr-főkapitányság toborzó csoportja folyamatosan járja a megye településeit. A rendőrség honlapján is minden információ megtalálható a képzésről, illetve a jelentkezés feltételeiről.

 

rendőrségDebrecenhatárvadász

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés