Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ön miben tölti a szerelmesek éjszakáját?

| 2018. 01. 24. | 10:30:00
A szerelem mindannyiunk életében az egyik kulcskérdés.
Ön miben tölti a szerelmesek éjszakáját?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A romantikus érzések sosem halnak ki – elég csak ránézni a mai fiatalokra. Láthatóan ugyanúgy működik a kémia ma is az emberek között, mint száz vagy ezer éve. Csak éppen már nem kővel dobálják a fiúk a lányok ablakát, hogy randira hívják a szülők tudta nélkül, hanem szívecskés emojikat küldenek.

Ezt a napot nem szabad kihagyni

A szerelem persze nem kor kérdése, bármelyikünket bármilyen életkorban elérhet, mint a villámcsapás. Érdekes, hogy egyetlen ünnepe van egész évben a szerelmeseknek, és ez a Valentin –nap.

A magyar Bálint-nap hagyományai is hasonló kérdések közül forognak – ha valaki idegennek tartaná a valentinozást –, ám mégis az angolszász ünnep terjedt el nálunk. A népi mondák valahogy mindenhol ismerik ezt a napot: a horvát néphit például úgy tartotta, hogy a madarak ezen a napon tartják a menyegzőjüket. Valami tehát van február 14-én a levegőben. 

Ezt a napot a világon mindenhol ismerik, csak egy helyen nem ünneplik meg, és ez Brazília. Ott ugyanis februárban teljesen eluralkodik a karnevál, amibe nem fér bele ez a bensőséges alkalom - így a szerelmesek az ott hűvös júniusban ünnepelnek.

Ez a nap a párok számára egymásról szól, és némi ajándékkal is illik kedveskedni egymással. Ha az egyik fél elfeledkezik a Valentin– napról, annak messze ható következményei lehetnek..

Sokatmondó ajándék, ha a szerelmes férfi szép fehérneművel kedveskedik a másiknak. De lehet egy szexi szett, ami Valentin napon ‘bukkan fel’ először, a nő részéről is amolyan ajándék a párjának. Egy biztos, ez a nap igencsak megérdemli, hogy emlékezetessé tegyük egy különleges fehérneművel.

Azért ez akkor szép ajándék (ezt hozzá kell tenni), ha tart már ott a kapcsolat. Ha ugyanis egy hete ismertünk meg valakit, egy férfi nem igazán úriember, ha máris piros harisnyatartós szettel fejezi ki mély érzéseit.

Mit tegyünk, és mit ne Valentin– napon?

Ami mindenképpen ajánlott, ha romantikus vacsorát szeretnénk tölteni kedvesünkkel - ami ugye egy klasszikus ‘V-Day’ forgatókönyv - , napokkal előre foglaljuk le a helyet. Amennyiben étteremben ünnepelnénk, garantáltan teltházra számíthatunk.

Ha a pár hölgytagja magának választott valami különleges fehérneműt aznapra, érdemes gondolni arra is, milyen – feltehetően alkalmi – ruhával fogja azt viselni. A férfiak nagyon értékelik a tökéletes összképet, ügyeljünk hát arra, passzoljon egymáshoz a ruha, és ami alatta van.

Nem kell feltétlenül a legklasszikusabb típusú melltartó-bugyi párost választani Valentin-napra, sikerre számíthat bármi, ami kicsit érdekes, extrém, kivágott. A mély hátkivágás például keveseket hagy hidegen. A vállpánt nélküli ruhák alá tökéletes a bandeau melltartó, amely pánt nélkül is tart.

A hölgyeknek jó tudni, minden körkérdés szerint a férfiaknál ‘tarol’ a fekete és a piros alsónemű. Ettől függetlenül persze követhetjük a saját ízlésünket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.