Hirdetés

Kuponlap.hu: vásároljon kedvezménnyel, egyszerűen

2018.02.08. 16:20

Kuponlap.hu: vásároljon kedvezménnyel, egyszerűen

Debreceni szuper szolgáltatások, sokkal olcsóbban!

Hirdetés

A kuponlap.hu a Cívishír online hírportált és a CívisCafé nyomtatott magazint is kiadó BDR Média Kft. új terméke, aminél azon dolgozunk, hogy ne legyen luxus egy éttermi vacsora vagy egy szépészeti beavatkozás.

A Kuponlap változatos termék- és témakörben olyan helyi kedvezményeket kínál, amit a mindennapi életben használhatunk fel - legyen szó akár ételről-italról, szépségápolásról, kikapcsolódásról, egészségről. Étterembe menne? Koncertre? Szüksége lenne egy szépészeti kezelésre?

Használja a kuponlap.hu oldalt, és érje el kedvezményesen a szolgáltatók ajánlatait!

Megtaláltuk Debrecen kiemelt szolgáltatóit, akiknél kialkudtuk, hogy Önök kedvezőbb áron férhessenek hozzá a vágyaikhoz, vagy meglephessék szeretteiket. A legtöbb ajánlat esetében csak előleget kell fizetni, a fennmaradó összeget pedig ráér a szolgáltatónál, a helyszínen rendezni.

A vásárlók magasabb színvonalú kiszolgálása, a legbiztonságosabb online bankkártyás fizetési biztosítási rendszer biztosítása érdekében a Kuponlap az OTP Mobil Kft. által fejlesztett és működtetett SimplePay online bankkártyás fizetési rendszert használja. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva a online fizetési folyamat biztonságát.

Amennyiben szolgáltatást kínál, keresse munkatársunkat, ha kedvezményt venne igénybe, mentse el honlapunkat Kedvencei közé, és térjen vissza naponta, hiszen kínálatunk folyamatosan bővül.

napi ajánlatKuponlap

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés