Hirdetés

Bekeményítenek a debreceni rendőrök

Cívishír

2018.01.15. 12:41

Bekeményítenek a debreceni rendőrök
Fotó: civishir.hu

Nincs tovább pardon.

Hirdetés

A korábbi időszakhoz képest az utóbbi pár hétben több közlekedési baleset történt Debrecenben, ezért a rendőrség fokozza az ellenőrzések számát, és határozottan fellép a közlekedési szabályokat megsértőkkel szemben - derül ki abból a közleményből, amelyet a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság juttatott el szerkesztőségünkhöz.

Mint emlékeztetnek: a Debrecen, Széchenyi-Kossuth-Faraktár utca, a Szent Anna-Miklós utca, valamint az adott szakaszokat érintő jelzőlámpás csomópontok egyirányúsítása 2017. november 28-án befejeződött.

A kialakult forgalmi változások kapcsán a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folyamatosan figyelemmel kísérte a fenti útszakaszok rendjét. A rendőri intézkedések elsődleges célja az volt, hogy a közlekedésben résztvevők biztonságát szem előtt tartsák és biztosítsák a folyamatos és zavartalan közlekedést, valamint a korábbi tapasztalatok alapján a megszokásból közlekedők figyelmét felhívják a megváltozott közlekedési viszonyokra.

Tekintettel arra, hogy a 2018 januárjának első felében Debrecen területén megnövekedett a közúti közlekedési balesetek száma, ezért az elkövetkező hetekben a rendőrkapitányság munkatársai több ellenőrzést fognak végrehajtani a jogsértő magatartást elkövetők forgalomból történő kiszűrése érdekében. A forgalmi rend zavartalansága és biztonsága érdekében a rendőrség el fog járni azokkal a járművezetőkkel szemben, akik a közúti közlekedési szabályokat, főleg a közúti jelzőtáblákra vonatkozó rendelkezéseket, valamint a járműközlekedés általános szabályait súlyos fokban megsértik, és emiatt balesetet okoznak.  

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek szempontjából frekventált debreceni útszakaszokon 2018 januárjában fokozott figyelmet fordít a jogsértők kiszűrésére

- olvasható a közleményben. 

rendőrségDebrecenközlekedésfejlesztésegyirányúsítás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés