Hirdetés

A Debreceni Egyetemen minden lehetsz, amit a sportélet kínál!

2018.01.31. 14:29

A Debreceni Egyetemen minden lehetsz, amit a sportélet kínál!
(Fotó: unideb.hu)

Testnevelő, edző, sportközgazdász, analitikus...

Hirdetés

Testnevelő tanárnak, sportközgazdásznak, - jogásznak, - analitikusnak, rehabilitációs szakembernek vagy kézilabda edzőnek készülsz? A Debreceni Egyetem hazánkban a legszélesebb oktatási és kutatási portfóliót kínálja a sporttudományi és kapcsolódó tudományterületi képzésekben - írja az unideb.hu.

Az elmúlt évek tudatos, tervszerű munkájának köszönhetően, összhangban a Debreceni Egyetem koncepciójával és egyedülálló sportstratégiájával,

számos sporttal kapcsolatos alap- és mesterszak, szakirányú továbbképzés, valamint doktori témakiírás közül választhatnak a most felvételizők.

Az intézmény 10 szakpárban indít testnevelő tanári osztatlan-, és idén először mesterszakot, melyek képzési és kimeneti követelményei már minden olyan korszerű tartalommal bírnak, ami a mindennapos testnevelés órák mellett a gyerekek megváltozott sportolási igényeinek is megfelel. A leendő pedagógusok így akár sajátos nevelési igényű gyerekeknek speciális foglalkozásokat is tarthatnak. Sőt, mivel jogi, igazgatási és menedzsment kurzusokon is részt vesznek majd a hallgatók, az iskolán kívül több más területen, például önkormányzatoknál, civil szervezeteknél is el tudnak majd helyezkedni, vagy indíthatnak saját sportvállalkozást – hívta fel a figyelmet Balogh László, a DE Sporttudományi Koordinációs Intézetének igazgatója.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés