Hirdetés

Indul a nagy debreceni szeretetakció

2017.12.05. 14:05

Indul a nagy debreceni szeretetakció

Példaértékű összefogást valósult meg a cívisvárosban.

Hirdetés

A Debreceni Karitatív Testület 2017-ben immár harmadik alkalommal szervezi meg karácsonyi szeretetakcióját. A korábbi évekhez hasonlóan a Debreceni Sportcentrum Nonprofit Kft. is csatlakozik a testület által szervezett akcióhoz - hangzott el a keddi sajtótájékoztatón.

A sportcentrum hívó szavára azonnal a kezdeményezés mellé álltak a város első osztályú sportszervezetei, úgymint a DVSC labdarúgó,  a DVSC-TVP női kézilabda-, a  Debreceni Vízilabda Klub póló-,  a Debreceni Hoki Klub jégkorong-, a DEAC kosárlabda-csapata, valamint a DSC SI.

A „Kék vödör" akció keretében a sportszervezetek tartós élelmiszereket, illetve sporteszközöket gyűjtenek a rászorulóknak 2017. december 6-tól december 20-ig. 

A sportcentrum üzemeltetésében lévő létesítmények közül a Debreceni Sportuszodában (Debrecen, Zákány utca 4.) és a Debreceni Jégcsarnokban (Debrecen, Derék utca 33.) van lehetőség az adományok elhelyezésére.

A tavalyi gyűjtési akció során a testület 3000 család megsegítésére elegendő élelmiszert gyűjtött össze Debrecen önkormányzata, a testület tagszervezetei, a Rotary Klub, a Debreceni Sportcentrum Nonprofit Kft., valamint a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. közreműködésével.

Tavaly a lakosság részéről is jelentős mennyiségű adomány érkezett, éppen ezért testület ezt a példaértékű összefogást szeretné ez évben is folytatni. Így szólnak a debreceniekhez:

Kérjük városunk lakosságát, hogy karácsony szent ünnepére való tekintettel gondoljanak a
rászoruló családokra, és adományaikkal támogassák őket, hogy nekik is boldog karácsonyuk lehessen!

jótékonyságKaritatív testület

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés