Hirdetés

Balmazújvárosi rendőrök váltották valóra Benedek álmát

police.hu

2017.12.06. 14:12

Balmazújvárosi rendőrök váltották valóra Benedek álmát
Fotó: police.hu

A Mikulástól kérte, hogy segítsen.

Hirdetés

Egy 5 éves kisfiú levelet írt a Mikulásnak, amely eljutott Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitányához. A rendőr dandártábornok örömmel teljesítette Benedek kívánságát.

Egy balmazújvárosi apuka levélben fordult Dr. Gyurosovics József r. dandártábornokhoz, amely szerint

„… A kisfiam Kun Benedek 5 éves és "él-hal" a rendőrautókért és a rendőrökért. Különleges kívánsággal fordult a Mikuláshoz. Szeretne rendőrautóban ülni. Szeretnénk, ha Ön tudna nekünk segíteni ebben a kívánságban. Mellékelten küldöm a kisfiam levelét. Tisztelettel és köszönettel: Kun József”

Miután a levél eljutott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjéhez, a balmazújvárosi rendőrök 2017. december 6-án délután a helyi óvoda előtt Benedeket már várták.

A gyermek szeme rögtön felcsillant, amikor meglátta a rendőrautót, amelybe rögtön be is ült. A kisfiú nagyon örült, amikor megismerhette, hogyan működik a szolgálati gépjármű megkülönböztető fény-és hangjelzése, majd megtekinthette a „jövendőbeli kollégái” felszereléseit, akik ajándékkal is kedveskedtek.

A rendőrök a gyermeknek a Hajdú-Bihar Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajándékcsomagját adták át, amely lámpa szettet és több más láthatósági eszközt tartalmazott.

 

rendőrségmikulás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés