Hirdetés

Visszatér a Quimby Debrecenbe

Cívishír

2017.11.29. 14:14

Visszatér a Quimby Debrecenbe

Klubkoncertet ad az együttes a Hallban.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.12.09. 20:00

  • Helyszín

    4028 Debrecen, Nagyerdei Krt. 12.

A nyári fesztiválos nagyszínpad után egy hamisítatlan hangulatú klubkoncerttel tér vissza a cívisvárosba a háromszor is Fonogram-díjjal kitüntetett zenekar.

Több mint negyedszázad van már a Quimby mögött: egy dunaújvárosi próbateremben csendült fel először az a pár akkord, mely végül sikerlemezekhez, a zenei emlékezetünkbe örökre bevésődött dalokhoz vezetett.

Nemcsak a sikersztori, de zenekar névválasztása sem volt mindennapi. Kiss Tibor maga mesélte el egyik interjújában, hogy miért is Quimby lett a Quimby.

Egyik ismerősünk rendszeresen küldözgetett haza nekünk egy Quimby Comics nevű bostoni szubkulturális újságot. Annak a főszerkesztője volt Birth Quimby. Miért ne legyünk akkor Quimby? Jól hangzott és nem jelentett semmit. Végül e név rajtunk maradt.

A Hol volt hol nem volttól kezdve a Fekete Lamoure-on át a Senki se menekülig mindenkinek megvannak a legkedvesebb Quimby-dalai, amelyek nem kopnak az idővel,

a koncerteken pedig korosztálytól függetlenül tudunk rájuk bulizni, melyre legközelebb jövő héten szombaton lesz lehetőségünk a nagyerdei klubban, a Hallban.

Jegyek elővételben a koncertre a Lovardában, a Tourinformban, az IBUSZ, a Földkörüli Utazás és az OTP Travel Silver debreceni irodáiban, a Kölcsey Központban, a Sport Hotelben, a Libri Könyvesboltban, a Líra Könyváruházban és a Nagyerdei Víztoronyban kaphatók.

QuimbyHall

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés