Hirdetés

Szoboszlói tragédia: külön helyre temetik az áldozatokat

Blikk/Cívishír

2017.09.13. 14:00

Szoboszlói tragédia: külön helyre temetik az áldozatokat
Fotó: MTI

Sok minden továbbra sem tisztázott még.

Hirdetés

Két külön városban, három különböző sírba temetik el a múlt heti hajdúszoboszlói tragédia áldozatait - írja a Blikk.

A lap információi szerint az édesanyát, Beát és hatéves kisfiát, Milánt a nő szülőfalujában, Ebesen helyezik örök nyugalomra, a családfőt, B . Lászlót pedig Hajdúszoboszlón.

Úgy tudom, Bea rokonainak megkönnyebbülést jelentett, hogy Lászlót még csak nem is azon a településen temetik el, ahol ők élnek. Nem tudták volna elviselni a tudatot, hogy látniuk kell a férfi sírhelyét, amikor kimennek a temetőbe az anyához és fiához

– mondta el a Blikknek egy ebesi asszony.

Ahogy arról korábban beszámoltunk: szeptember 4-én hajdúszoboszlói otthonában holtan találták B. Beá­tát. A társasházi lakásban volt egy búcsúlevél is, amelyben az asszony leírta, hogy a rendőrök hol találják a férjét és közös gyereküket, Milánt. A rendőrök ezt követően a Keleti-főcsatorna egyik leágazásánál találtak rá az apára és a kisfiúra, de akkor már egyikük sem élt.

Azzal kapcsolatban, hogy hogyan történhetett a tragédia, több elmélet is napvilágt látott az elmúlt időszakban. Az első hírek arról szóltak, hogy az apa megmérgezte a gyermeket, később már arról lehetett hallanai, hogy fulladás okozta a kisfiú halálát. Egyelőre az sem tisztázott, hogy az édesanya vagy az apa és a gyermek halt-e meg korábban. 
Hajdúszoboszlótragédia

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés