Hirdetés

Liberálfasizmus tombol a Debreceni Egyetemen?

2017.09.26. 11:47

Liberálfasizmus tombol a Debreceni Egyetemen?

Meghekkelték az egyetemi mellékhelyiségeket is.

Hirdetés

A melegek jogaiért küzdő Háttér Társaság „Jelentsd a homofóbiát!” palákátját függesztették ki hétfőn a Debreceni Egyetemen, de még a mellékhelyiségeket is meghekkelték, írja a Breitportal.hu.

A portál által megosztott fotók tanúsága szerint a Debreceni Egyetem férfi és női vécéjének ajtajára is kihelyeztek egy-egy táblát, amelyeken a mosdók genderfluiditását jelzik.

A férfi és a női WC is kapott ilyen feliratot

Itt nem arról van szó, hogy az emberi méltóságot védelmezi egy szervezet. Itt nyíltan propagálják a genderlobbit és liberálfasizmust, ami nem tűri meg, hogy bárki kifejezze ellenvéleményét a különféle szexuális devianciák propagálásával szemben,

írja a breitportal.hu.

A vécétáblákat az egyetem vezetősége később eltávolította. 

Amint arról beszámoltunk, az Európai Parlamentben tartott konferencián, 2017. szeptember 28-án indítja el a gyűlölet-bűncselekmények bejelentésére szolgáló és információkat tartalmazó új telefonos alkalmazását és webes felületét az európai leszbikus, meleg, biszexuális transznemű, queer és interszexuális (LMBTQI) civil szervezetekből álló UNI-FORM hálózat. A projektben magyar részről a Háttér Társaság vesz részt. A bejelentő felületet használhatják maguk az áldozatok, de tanúk és mások is, mindazok, akik jelenteni akarnak egy-egy előítéletes alapú bűncselekményt. Bejelentést névtelenül is lehet tenni, de ha a felhasználó a rendőrség felé is bejelentéssel kíván élni, meg kell adnia elérhetőségét is.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés