Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új Debrecen-pólókkal nyitott az információs központ

| 2017. 08. 14. | 15:04:00
A növekvő idegenforgalom kiszolgálása a cél.
Új Debrecen-pólókkal nyitott az információs központ
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megnyitott a VisitDebrecen, idegenforgalmi információs központ és ajándékbolt a Református Nagytemplom mögötti Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézóban.

A VisitDebrecen városmarketingért és turizmusfejlesztésért felelős szervezetének az információs pont megnyitásával az volt a célja, hogy egy olyan közösségi tér létesüljön, ahol

a cívisvárosba látogató turisták a legmagasabb színvonalon nyújtott turisztikai információhoz férnek hozzá.

Debrecen turizmusa az elmúlt évek fejlesztéseinek és infrastrukturális beruházásainak köszönhetően dinamikusan fejlődik. Ezt a fejlődést ismerte el nemrég a világ legnagyobb utazási könyvkiadója, a Lonely Planet is, amikor Debrecent a költségarányosan legjobb 10 utazási célpont közé választotta. Emellett Magyarország egyetlen, utazóknak és utaztatóknak szóló hazai kiadója, a Business Traveller városunkat Business Excellence fődíjjal jutalmazta Business City kategóriában - olvasható a polgármesteri hivatal közleményében. 

Júliusban újabb rekordot ért el a Debrecen Airport utasforgalma, ezen felül szálláshelyeink forgalma is hónapról hónapra két számjegyű növekedést mutat. Tavaly 10 százalékkal nőtt a debreceni vendégéjszakák száma a 2015-ös adatokhoz képest, míg 2017 első félévében a tavalyi azonos időszakot tekintve újabb 9 százalékot emelkedett a vendégéjszakák száma.

A növekvő idegenforgalom kiszolgálásának elengedhetetlen feltétele a minőségi információszolgáltatás, amely már elképzelhetetlen modern technológiai eszközök és magas színvonalú ügyfélélmény szolgáltatása nélkül.

A Református Nagytemlom mögötti Emlékkertben található Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézóban nyíló VisitDebrecen információs ponton a turistatájékoztatás minden csatornája elérhető. Az információs pultban felkészült, idegen nyelveken is jól beszélő kollégák szolgálják ki a turistákat, az asztaloknál a modern technika eszközeinek segítségével már tableten érhetőek el a szükséges információk. Az információs pont elektronikus kijelzőjén folyamatosan megjelennek a legfontosabb rendezvények, turisztikai szempontból is érdekes hírek, az itt tartózkodás élményét teljessé tevő információk. Mindezen túl az információs pontban megvásárolhatók a különböző városi rendezvényekre, eseményekre szóló belépőjegyek, s a Debrecen megújult arculata szerint kialakított márkázott termékek, melyek a Debrecen „brand”, mint turisztikai márka fejlődését is segítik. Ezen termékek külön érdekessége, hogy azok egy nemzetközi dizájnpályázat során nyerték el végső formájukat (a 2017-es kollekcióban szereplő pólók grafikáját egy amerikai és egy albán grafikus tervezte).

A VisitDebrecen szervezet elképzelése szerint olyan idegenforgalmi látogatóközpont létesült, ahol a modern technológia és a professzionális csapat által nyújtott szolgáltatások mellett itt találkozhatnak egymással a városunkba látogató turisták és a város lakói, véleményt és információt cserélhetnek és reményeink szerint együtt élik meg azt a közösségi élményt, amely a 21. század turizmusának a legfőbb motorja.

A VisitDebrecen információs pont hétfőtől - szombatig 9.00 óra és 18.00óra között várja az érdeklődőket a Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézóban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak
Fontos útvonalon fejlesztették, hiszen ez az utca vezet az orvosi rendelőhöz.
Hirdetés
Hirdetés
Újabb üzemanyagárstop jöhet
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.