Hirdetés

Öngyilkosságot akadályoztak meg Debrecenben

2017.07.06. 12:23

Öngyilkosságot akadályoztak meg Debrecenben

Felüljáróról akarta mélybe vetni magát egy férfi.

Hirdetés

Életet mentett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központja és a debreceni járőrök összehangolt munkája.

A rendőrség hívásfogadó központjába több segélykérő telefonhívás is érkezett 2017. július 6-án 10 óra 52 perc körül, hogy egy középkorú férfi áll Debrecen közelében a 4-es számú főút 220-as kilométer szelvényében lévő felüljáró tetején, aki vélhetően a vasúti sínekre akar leugrani. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központjának ügyeletese azonnal járőröket küldött a helyszínre. Az egyenruhások rövid időn belül kiérkeztek és azt tapasztalták, hogy a középkorú férfi már a korlát tetején áll és zavartan viselkedik. A férfi a rendőröket meglátva lemászott a felüljáró külső betonpárkányára, azonban az egyenruhások a két kezénél megragadva visszahúzták az éppen leugrani szándékozó embert.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának járőrei a helyszínre kérték a Mentőszolgálat munkatársait, akik a férfit ellátták, majd kórházba szállították.

rendőrségöngyilkosság

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés