Hirdetés

Nehéz a kerékpárosok élete - gázolás Debrecenben és Hajdúhadházon

police.hu

2017.07.05. 11:10

Nehéz a kerékpárosok élete - gázolás Debrecenben és Hajdúhadházon
(Fotó: police.hu)

Vigyázni a biciklisekre! Az autó a gyilkos jármű!

Hirdetés

Egy férfi közlekedett kerékpárjával 2017. július 4-én 11 óra 23 perckor Debrecenben, a Stromfeld Aurél utcában a Hétvezér utca felől, amikor a Keresztesi utca kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Suzuki típusú személygépjárművel. A baleset következtében a biciklis az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja - írja a police.hu.

Hajdúhadház és Hajdúböszörmény között egy ittas söfőr okozott galibát. A rendőrségi közlemény szerint egy kisteherautó közlekedett 2017. július 4-én 16 óra 45 perc körül a 3507-es számú úton Hajdúhadház irányába, amikor  elsodort egy vele azonos irányába közlekedő kerékpárost. A balesetet követően a gépjármű vezetője elhajtott a helyszínről.

A rendőrök azonosították, majd Hajdúhadházon megállították és igazoltatták a Volkswagen típusú kisteherautó vezetőjét, aki az alkoholszonda lebuktatott, ezért előállították a rendőrkapitányságra. A hajdúböszörményi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása bűntett, míg a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság ittas vezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 26 éves férfival szemben. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a biciklis könnyű sérüléseket szenvedett a baleset következtében.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés