Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kecske lábát mentették a debreceni tűzoltók

| 2017. 07. 03. | 18:11:00
Rengeteg dolguk volt: kidőlt fa, árokba esett ember; ezt a listát nézzék!
Kecske lábát mentették a debreceni tűzoltók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
  • Péntek hajnalban Debrecen közelében sínekre dőlt egy akácfa. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát. A menetrend szerinti vonaton ötvenen utaztak. Személyi sérülés nem történt.
  • Két hektár árpa égett péntek délelőtt Komádi és Furta között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók nagy létszámmal érkeztek a helyszínre, ahol több vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Jelentősebb anyagi kár keletkezett.
  • Faág szakadt le egy 15 méteres fáról péntek délben a Debrecenben, a Horváth Árpád utcában. A debreceni tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították az ágat.
  • Pénteken kora délután Hajdúnánáson, a Dorogi utcában egy tehergépkocsi motorterét burkoló szigetelőanyag füstölt, amelyet a hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltottak.
  • Korhadt törzsű fa szakadt egy arra haladó autóra péntek délután Hajdúnánáson, a Dorogi utcában. A személygépkocsi vezetője nem sérült meg. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal eltávolították a fát.
  • Kecske lába szorult be péntek délután drótkerítésbe Debrecenben, a Kardvirág utcában. A debreceni tűzoltók kéziszerszámokkal szabadították ki az állat lábát, aki az eset során nem sérült meg.
  • Debrecenben, a Rigó utcában egy fa villanyoszlop és lakóépület irányába veszélyesen megdőlt, péntek este. A helyi tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát.
  • Tíz méter magas tujafa meghasadt péntek este Pocsajban, az Árpád utcában. A fa villanyvezetéket, gyalogos és járműfogalmat veszélyeztett, ezért a létavértesi önkormányzati tűzoltók létra segítségével kéziszerszámokkal eltávolították a fát.
  • Szombat reggel személygépkocsira faág szakadt Debrecenben, az Ispotály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a faágat. Anyagi kár nem keletkezett.
  • Hajdúböszörményben, a Kemény János körúton szombat este egy személygépkocsi motortere kigyulladt. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották az tűzet. Az autóban négy ember utazott, ők nem sérültek meg. Nagyobb anyagi kár keletkezett.
  • Vasárnap délelőtt Debrecenben, az Erdei Ferenc utcában egy 6 méter magas fa gyökerestől kidőlt egy kapubejáró elé. A debreceni tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. Anyagi kár nem keletkezett.
  • Vízelvezető árokba esett egy idős ember vasárnap este Debrecenben, a Cser utcában. A segítségére sietők nem tudták kiemelni, így a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik board hordágy segítségével kiemelték a bajba jutottat az árokból. A mentőszolgálat őt kórházba szállította. 
  • Éjfél előtt pár perccel riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat Hajdúsámsonba, a Bojtorján utcába. Egy húsz négyzetméteres ház égett teljes terjedelmében. A tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A ház melletti kertben egy embert találtak a tűzoltók, aki a tűzzel kapcsolatban nem sérült meg, de a mentőszolgálat kórházba szállított. A helyszínre a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult. A tűz során anyagi kár keletkezett.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hajdú-Biharban még mindig sok influenzás van
Hajdú-Biharban még mindig sok influenzás van
Hazánkban akut légúti fertőzés tüneteivel 207 900 ember keresett fel orvost.
Hirdetés
Hirdetés
Mester-M díjat kapott két debreceni tanár
Mester-M díjat kapott két debreceni tanár
A szakmai támogatás mellett emberileg is tanítványaik példaképei.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Pert nyert a Forbes a Hell cég ellen, azaz le lehet írni a milliárdos tulajdonosok nevét
2019-ben a személyiségi jogok megsértése miatt nyújtottak be keresetet a bíróságra.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés