Hatalmas dzsembori lesz a hétvégén Balmazújvároson

c

2017.07.05. 06:20

Hatalmas dzsembori lesz a hétvégén Balmazújvároson

A debrecenieknek is kivehetik a részüket a motoros élményből.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.07.07. 08:00

  • Helyszín

    4060 Balmazújváros, Kossuth tér

Idén július 7-én és 8-án rendezik az 5. Motoros Fesztivált Balmazújvároson.

A kétnapos rendezvényre az előzetes regisztráció alapján ezúttal is több száz motorost várnak. Mára a hajdúsági kisváros legnagyobb rendezvényévé nőtte ki magát a Koroknai Autósiskola által meghonosított fesztivál, aminek szervezésében már a helyi önkormányzat is szerepet vállal. A motoros események mellett ezúttal is számos kísérőprogram lesz, nem beszélve a remek zenei kínálatról, aminek keretén belül pénteken a Pokolgép, szombaton a B52, Révész Sándor és Závodi János idézi meg a Piramis éveket.

Ami a kétkerekű programokat illeti, pénteken rendhagyó módon ezúttal

Balmazújvároson rendezik a hazai stunt riding bajnokság soron következő fordulóját.

Ők azok a motorosok, akik elképesztő technikai tudással és ügyességgel hajtanak végre hihetetlen akrobatikus mutatványokat. Eddig csak bemutatókban volt részük az újvárosiaknak ebből a fergeteges show-ból, ám idén már egy bajnoki futamot is elhoznak a motoros fesztiválra. A két nap során ezúttal is megcsodálhatja a nagyérdemű a legprofibb rendőrmotorosok bemutatóját, számos vezetéstechnikai bemutatót, amibe a motorosok is bekapcsolódhatnak, sőt pénteken éjszakai streetfighter show is lesz a megannyi betétprogram között, ami motoros és nem motoros érdeklődőt egyaránt hivatott szórakoztatni.

Debrecenbe is ellátogatnak

Nem kisebb látványosságot ígérnek a motoros felvonulások sem, sőt idén a reformáció 500. évfordulója előtt tisztelegve péntek délután templomtól templomig túra keretén belül, az újvárosi református templomtól indulva a debreceni Nagytemplomot érintve, majd a debreceni városházát útbaejtve vonul fel a több száz motoros. Debreceben Fekete Károly püspök köszönti a két keréken érkezők népes csapatát.

A Motoros Fesztivál a kísérőprogramoknak köszönhetően tartalmas családi programmá nőtte ki magát:

a gyerekeknek egyebek mellett arcfestéssel és játszóházzal kedveskednek. A nyeregbe nem pattanó, de esetleg vágyó felnőttek szimulátorokon tehetik próbára rátermettségüket. Aki csak nézelődne, az sem fog unatkozni: látvonyosabbnál látványosabb motorok, oldtimer gépek, és számos, a kétkererekűekhez kapcsolódó kiállító vonul fel, míg a zenei és a gasztronómiai élmények ezúttal is tartalmas szórakozást ígérnek.

V. Motoros Fesztivál
Balmazújváros, július 7-8.

Részletes program ITT

A programok és koncertek mindenki számára ingyenesen látogathatók.

Motoros Fesztivál

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés