Dübörög az újvárosi motoros fesztivál +Fotók

2017.07.08. 12:20

Dübörög az újvárosi motoros fesztivál +Fotók
Fotók: Cívishír

Debrecenbe is ellátogattak a kétkerekűek.

Hirdetés

Minden eddiginél színvonalasabb és tartalmasabb programot hozott össze Koroknai Imre főszervező, a házigazda Koroknai Autósiskola tulajdonosa az 5. Motoros Fesztivál alkalmából Balmazújvárosra. Már pénteken is több száz motoros lepte el a hajdúsági kisváros főterét, ahol egész nap szórakoztatták a nagyérdeműt. Nagy érdeklődés és siker övezte az ország legjobb stunt ridingosainak bajnoki küzdelmét, elképesztő mutatványokkal nyűgözték le a szép számű érdeklődőt.

Megannyi kiegészítő program gondoskodott arról, hogy mindenki jól érezze magát; nem maradhatott el a motoros fesztiválok legsajátosabb programja, a felvonulás sem. Ennek megfelelően a reformáció 500. évfordulója előtt tisztelegve péntek délután templomtól templomig túra keretén belül az újvárosi református templomtól indulva a debreceni Nagytemplomot érintve mintegy 200 motoros vonult fel, nem kis felfordulást és látványosságot okozva a belvárosban. A motoros küldöttséget az egyház nevében a Debreceni Kollégium Oratóriumában Fekete Károly református püspök és Bölcskei Gusztáv, míg a város képviseletében Szekeres Antal jegyző köszöntötte, aki maga is nagy motoros.

Az est folyamán a Chrome Zrt., majd a Pokolgép zúzta a színpadon, míg a nap zárásaként a stunt ridingosok tartottak fergeteges éjszakai bemutató.

Szombaton még gazdagabb program várja az érdeklődőket: vezetéstechnikai bemutatók, streetfighter show, rendőrmotoros bemutató és motoros felvonulások is színesítik a napot, míg este több koncert is gondoskodik a tartalmas szórakozásról. A nap zárásaként 21 órától Révész Sándor és Závodi János a Piramis-éveket hozza majd vissza. 

5. Motoros Fesztivál
Balmazújváros, július 7-8.

Részletes program ITT

A programok és koncertek mindenki számára ingyenesen látogathatók.

Galéria

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés