Újra szól a Rádió MAX!

2017.06.19. 09:58

Újra szól a Rádió MAX!

A debreceniek nagy kedvence négy év után visszatér. Hallgassa online!

Hirdetés

Nincs debreceni, aki ne emlékezne rá: a Rádió MAX zene és buli volt. Tóth Sándor ügyvezető derűs nosztalgiával gondol vissza a 2006 és 2013 közötti évekre, amíg a rádió működött. – Ha elveszett egy kutya, vagy egy rendszám, tíz perc alatt megtaláltuk – ez jól szemlélteti azt a fajta közvetlenséget és élő kapcsolatot a hallgatókkal, amire a nagyjából 20 munkatárs esküdött fel a MAX-nál. Elsődleges szempont volt nálunk az interakció, és a mai napig vallom, hogy beszélgetni kell az emberekkel, együtt kell velük élni. Alapvetően félreértelmezett dolognak tartom, hogy a rádiózás szolgáltatás – igenis a hallgató kedvében kell járni – fogalmaz.

Az egyik leghallgatottabb rádióként a MAX-ot, bár alapvetően a felnőtt (25 és 49 év közötti) korosztályt célozta meg, a fiatalok is nagyon szerették: a zenei paletta gerincét adó 80-as, 90-as évek slágerei egyszerre hozták el a gondtalanság és a szabadság ígéretét, és ugyanezt jelentik ma is a 30-40 évvel ezelőtti slágerek.

A MAX azonban nemcsak műsort szórt, hanem élőben is szórakoztatott: először hozott Magyarországra magánszervezésben világsztárokat – a rádiónak köszönhetően töltötte meg a Lovardát a Bad Boys Blue, C. C. Catch, az Ottawan, a Boney M, a Rednex, az East 17, Thomas Anders vagy a La Bouche. Rajtuk kívül a magyar élvonal minden szereplője adott MAX-os bulit Zoltán Erikától Fenyő Miklóson át a Dolly Rollig, de jegyeztek Guiness-rekord lecsót, gyorsulási versenyeket, jótékonysági rendezvényeket is. Tóth Sándor a brandépítés sikerét abban látja, hogy profi és maximalista emberek dolgoztak együtt, egy célért: a hallgatóért. Így lett a Rádió MAX életérzés.

A piaci környezet az utóbbi években megváltozott, a médiafogyasztási szokások az online felé tolódva jelentősen átalakultak. A frekvencia ma szinte privilégium, nehéz hozzájutni, viszont az emberek jó része már a munkahelyeken is online rádiót hallgat – ezért határoztunk úgy, hogy így juttatjuk el széles közönséghez újra a Rádió MAX-ot. A csatorna arculatát megőrizve igyekszünk megszólítani mindazokat, akik korábban velünk voltak és az igények alapján új hallgatókat megnyerni.

A zenei rádióval azt a hiányt igyekszünk pótolni, amit a Rádió MAX hagyott maga után

– összegezte Tóth Sándor.

Rádió MAX: www.maxfm.hu
Kövesse a Facebookon is!

Rádió Max

Hirdetés

HirdetésHozzászólás

HirdetésHirdetés

Hirdetés