Hirdetés

Guess Debrecen: merész érzékiség

civishir.hu

2017.06.28. 14:45

Guess Debrecen: merész érzékiség

Az időtlenség titkát eláruljuk.

Hirdetés

A Guesst a Franciaországból Kaliforniába költöző Georges, Armand, Paul és Maurice Marciano indította el hódító útján 1981-ben. A márka ekkor speciális, kőmosott farmernadrágjával robbant be a köztudatba, újraértelmezve a ruhadarabhoz fűződő asszociációkat és forradalmasítva a farmerdivatot. Habár a 80-as években a Guesst elsősorban farmernadrágként ismerték, nem kellett sokat várni az órakollekció debütálására sem, melyet további kiegészítők követtek. A legnagyobb sztárok ruhatárában is megtalálható Guess darabok időtlenségének titka, hogy ezek a kreációk nem követik vakon a divatvilág rövid életű trendjeit, hanem a 30 éve létrehozott hitvallásnak megfelelően egyedi életszemlélettel ajándékozzák meg viselőiket. A Guess attitűd merész és érzéki, minden tekintetben amerikai - egy kis nemzetközi hatással fűszerezve.

Kuponlap ajánlatunk ITT

Debrecen belvárosában 6 éve működik az egyetlen vidéki GUESS márkabolt, amivel a cégvezető Keczán Andrea régi álma vált valóra. Hosszú ideje járt már a GUESS lelkes rajongójaként a fővárosba vásárolni, amikor megfogalmazódott benne az ötlet, hogy helyben is lehetne nyitni egy üzletet. Bár első nekifutásra el kellett engednie a tervét, másodszorra már semmi nem állt az útjában. Azóta a népszerű internetes értékesítésbe is beszálltak, hiszen nem mindenkinek van ideje/alkalma Budapestre vagy Debrecenbe utazni egy-egy termékért. A webáruház immár négy éve működik töretlen sikerrel.

A Guess fiatalos és szexi kiegészítői közül válogathatunk kedvünkre Debrecen szívében. A luxusmárkákkal versengő dizájn a Guess esetében elérhető árakkal párosul. Finoman kidolgozott táskák, nőies lábbelik, trendi pénztárcák, fiatalos órák, fényesen csillogó ékszerek - a márka legnépszerűbb darabjai mindössze egyetlen karnyújtásnyira.

Guess Debrecen
Párizsi Udvar
Debrecen, Péterfia u. 13-19.
+36 70 606 6266
WEB: http://loveandluxury.hu/
Facebook ITT
guess-shop@loveandluxury.hu

Nyitvatartás:
H-Szo: 9-19
V: 10-18

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés