Hirdetés

Piros autót keresnek; Debrecenben gázolt

civishir.hu

2017.05.16. 17:05

Piros autót keresnek; Debrecenben gázolt

Elhajtott, nem segített.

Hirdetés

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály nyomozást folytat eljárást ismeretlen személy ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint egy ismeretlen személy még 2016. december 28-án hajnali 5.10 körül az általa vezetett ismeretlen típusú, "M" betűjelzéssel ellátott forgalmi rendszámú, piros színű személygépjárművel közlekedett a Békessy Béla utcán a Kartács utca felől a Böszörményi út irányába a jobbra kanyarodó forgalmi sávban. Az ismeretlen személy

a Békessy Béla utca és a Böszörményi út kereszteződésénél lévő kijelölt gyalogosátkelőhelynél nem adott elsőbbséget az ott közlekedő gyalogosnak, akit elütött.

Az ismeretlen sofőr megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül a Doberdó utca irányába elhajtott.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy az ismeretlen gépjárművezető, illetve aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés