Udvaravató majális Debrecenben

Cívishír

2017.04.24. 14:17

Udvaravató majális Debrecenben

Belépő nincs, de hozz magaddal egy virágpalántát is!

Hirdetés

  • Időpont

    2017.05.01. 14:00

  • Helyszín

    4024 Debrecen, Batthyány utca 24.

Ingyenes koncert Rutkai Borival és csapatával, kreatív foglalkozás kicsiknek és nagyoknak, gerillakertészkedés, galériapiknik és villámtárlat.

Ezekkel a programokkal várják az érdeklődőket a május elsejei udvaravató majálisra Debrecen első sétálóutcájában.

A belvárosi b24 Galéria ezen a napon a kiállítótere mellett az udvarát is megnyitja a látogatók számára. Tavasztól őszig szabadtéri programokkal is várják az érdeklődőket a Batthyány utca 24. szám alatt, ahol az a cél, hogy a rendezvények közvetlen környezete egy zöldebb és élhetőbb grundkertté váljon.

Palántaültetéssel bárki aktív előmozdítója lehet a galériaudvar virágosításának.

Kapunyitás: május 1. 14 óra

Programok:

14 óra: virágültetés a galéria udvarán. Hozz magaddal egy virágpalántát, amit aztán közösen elültetünk – a palánta egyben belépőjegy is a majálisra.

15 óra: Milyen otthont szeretnénk? Kreatív foglalkozás kicsiknek és nagyoknak Molnár Dóra Eszter grafikusművésszel és medgyessys tanítványaival. Molnár Dóra aktuális kiállítása az otthon fogalmát járja körül a b24 Galériában – a grafikusművész ez alkalommal a gyermekek képzeletét hívja segítségül, hogy közösen megfogalmazzák: milyen otthont is szeretnénk magunknak. A legérdekesebb, vizuális formába öntött válaszok kikerülnek a galéria falaira.

16 óra: Rutkai Bori Bandája - ingyenes koncert a b24 udvarán. A Rutkai Bori Banda a Sárkányjárgány és a Pizsamátor című lemezek tavaszi-nyári dalaival köszönti a gyerkőcöket. A táncos énekek egyik játékból a másikba repítenek, miközben Bori saját kezűleg készített, horgolt bábjaival, kellékeivel kelti életre a mesedalokat.

b24majális

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés